Ismét Szegeden a Magyar Szó

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Március 21-én, kedden tavaszköszöntő látogatást tesz Szegeden az egyetlen délvidéki magyar napilap szerkesztősége a Millenniumi Kávéházban.

A Vajdasági Magyarok Demokratikus Közössége Szegedi Tagozatának rendezvényén bemutatják a Magyar Szó 2017-es Naptárát, valamint a Menedékben című könyvet, amely az 1956-os magyar forradalom és szabadságharc délvidéki vonatkozásait foglalja össze.

Vendégek: Varjú Márta főszerkesztő, Nagy Magdolna, a Naptár szerkesztője, Fodor István, a Menedékben című könyv szerkesztője, Léphaft Pál karikaturista, és Ótos András fotoriporter.

A 18 órakor kezdődő estet a Dugonics tér 12. alatt található Millenniumi Kávéház rendezvénytermében tartják, levetítik a közönségnek a napilapról szóló rövidfilmet, valamint megtekinthetik a jelenlévő alkotók alkalmi kiállítását is.

Közreműködik Holló László, az Újvidéki Rádió nyugalmazott műsorvezetője. Az estet Kisimre Ferenc publicista vezeti.

A rendezvény Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásának, és A VMDK tagságának önzetlen szervezőmunkájának segítségével valósulhat meg.

Előző sztori

Indul a fák tavaszi permetezése Szegeden

Következő sztori

Lázár: nem az ügynöki, hanem a megrendelői lista nyilvánosságra hozatala a valódi kérdés