Sport

Hátország: balástyai arany a hölgyek U17-es bajnokságában

Hátország: balástyai arany a hölgyek U17-es bajnokságában

2017. március 3., péntek
Hátország: balástyai arany a hölgyek U17-es bajnokságában
balastya_noi_futsal_u17

A Balástya sikerével zárult a Csongrád megyei női U17-es futsal bajnokság kisteleki döntője.

A selejtezőkből csoportelsőként lépett tovább a Balástya a Csongrád megyei U17-es női futsal bajnokságban. A döntőre a Ruzsa, a Szentes és a Hódmezővásárhely kvalifikálta magát. Fodor Tamás tanítványai a Ruzsa elleni 3-0-s győzelemmel kezdtek, majd a HFC ellenében egy küzdelmes meccsen 1-1-s döntetlenre végeztek. Az aranyéremről a harmadik meccs döntött: az első játékrész nem hozott gólt, majd a fordulás után egy kapushibát kihasználva

Tóth Alexandra

góljával megszerezte a vezetést a Balástya, amely 3-0-ra is elhúzott, de a Szentes hamar visszajött a meccsbe két góljával. Az izgalmas hajrában azonban újabb találat már nem esett, így a KSE Balástya nyerte a Csongrád megyei bajnokságot.

A csapat tagjai:

Gombos Petra, Szatmári Luca, Keszég Renáta, Deák Noémi, Nagy Friderika, Tóth Alexandra, Kauczki Gréta, Bitó Adrienn, Hegedűs Klaudia, Papp Adél, Csoma Adrienn. Edző: Fodor Tamás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.