Bulvár

Halálos baleset történt az M5-ös autópályán - feloldották az útlezárást

Halálos baleset történt az M5-ös autópályán - feloldották az útlezárást

2017. március 11., szombat
Halálos baleset történt az M5-ös autópályán - feloldották az útlezárást
halalos_baleset_m5_17-03-11

Ismét zavartalan a forgalom az M5-ös autópálya 133-as kilométerszelvényében, ahol korábban halálos baleset miatt volt teljes útlezárás - írja a police.hu.

A baleset március 11-én, valamivel 7 óra után történt a Szeged felé vezető oldalon. Egy személyautó sofőrje elvesztette uralmát a járműve felett és az autó lesodródott az útról. A jármű többször megpördült, az út melletti átokba csapódott. A balesetben az autóban egyedül utazó sofőr meghalt. A járművezető nem használta a biztonsági övet. A rendőrség az érintett pályaszakaszt teljes szélességében lezárta, a határ felé tartó forgalmat Kiskunfélegyházánál leterelte. Mostanra a forgalomkorlátozást feloldották, a haladó és gyorsító sáv járható, azonban a helyszínelés és műszaki mentés idejére a leállósáv még zárva van. A rendőrség az arra közlekedőktől fokozott figyelmet kér! A rendőrség ezúton is felhívja a figyelmet a biztonsági öv használatának fontosságára. A mozdulat életet menthet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.