Sport

Fallabda: bajnoki címekért lép pályára a Vidux Tisza Squash SE

Fallabda: bajnoki címekért lép pályára a Vidux Tisza Squash SE

2017. március 30., csütörtök
Fallabda: bajnoki címekért lép pályára a Vidux Tisza Squash SE
squash_fallabda

Szombaton a férfiaknál és a nőknél is véget ér az OB I-es fallabda csapatbajnokság. A férfiaknál tíz, a nőknél hét csapat verseng a dobogós helyekért. A szegedi Vidux Tisza Squash SE számára még mindkét nemnél összejöhet az arany – a férfiak a budapesti Griff Squash Clubban, a nők a Rózsadomb Squash Clubban lépnek pályára.

A száz százalékos mérleggel álló férficsapatban egy légiós mellett

Sebők Benedek

,

Vas Máté

,

Hoffmann Péter

és

Kiss Dániel

kap szerepet. Az első hely várhatóan a PSA-Griff SE ellen dől el 14 órától. A női együttes az első körben elszenvedett egy vereséget, ám abban még bízhatnak, hogy egy körbeverés után ők jönnek ki jól a számolgatásból. "

Farkas Balázs

sajnos nem tud jönni, de mivel lesz légiósunk, jók az esélyeink így is" – fogalmazott a térdműtét után visszatérő Vas Máté. "Az első két meccset papírforma szerint hoznunk kell, a PSA-Griff ellen pedig több taktikai opció is van a fejünkben. Szeretnénk feltenni az i-re a pontot. Légiós van a Griffnél is a majdnem hússzoros cseh bajnok

Jan Koukal

személyében, úgyhogy izgalmas végjáték lesz, de hát ezt szeretjük! A csapat készen áll!" – fogalmazott Vas Máté.

A Vidux programja, férfiak, szombat

10: Vidux Tisza Squash SE–Victor-BLE 12: Vidux Tisza Squash SE–Etalon SE 14: PSA-Griff SE–Vidux Tisza Squash SE

Nők, szombat

11.30: Vidux Tisza Squash SE–Egri Squash SE 13: Vidux Tisza Squash SE–Totem Squash SE 14.30: Vidux Tisza Squash SE–Öntöde SE

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.