Közélet

FRISS: Betegség miatt elmarad Bayer Zsolt szegedi estje

FRISS: Betegség miatt elmarad Bayer Zsolt szegedi estje

2017. március 9., csütörtök
FRISS: Betegség miatt elmarad Bayer Zsolt szegedi estje
bayerzsolt

Lázas megbetegedés miatt elmarad Bayer Zsolt újságíró csütörtökre tervezett szegedi estje. A szervezők ezúton is az érdeklődők szíves elnézését kérik!

Frissítve: Bayer Zsolt március 9-ére a Délvidék Házba tervezett szegedi este az újságíró betegsége miatt elmarad! A szervezők keresik az új időpontot, és amint megvan, tájékoztatják róla a nagyközönséget!

Korábban írtuk:

A Tisza Lajos Közéleti Egyesület és a Civil Összefogás (CÖF) együttműködésében rendezik meg idén a TLKE Közéleti Klubot, amelynek

Bayer Zsolt,

újságíró publicista, a Magyar Idők napilap szerkesztője az első meghívott vendége, az est moderátora pedig

Pető Bálint

, a Szegedi Tudományegyetem oktatója lesz. 1848. március 15-én fellázadtak a Márciusi Ifjak, 1879. március 12-én föllázadt a Tisza, 2017-es évet pedig

Orbán Viktor

a Lázadás Évének nevezte meg. Ennek megfelelően az est fő témái aktuálpolitikai kérdések lesznek, "a lázadás" jegyében a nagy világban, hazánkban és Szegeden.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.