Közélet

Balesetnél avatkoztak be a szegedi tűzoltók

Balesetnél avatkoztak be a szegedi tűzoltók

2017. március 22., szerda
Balesetnél avatkoztak be a szegedi tűzoltók

A Bertalan hídon ütközött össze két jármű. Egy ember megsérült - közölte honlapján a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Épületre dőlt egy több méter magas fenyőfa kedden délelőtt Csongrádon, a Dob utcában. A nagy méretű fa a gyalogos forgalmat is veszélyeztette. A csongrádi tűzoltók érkeztek a helyszínre, kéziszerszámok segítségével végezték el a műszaki mentést. Az eset során senki sem sérült meg. Összeütközött egy kisbusz és egy személyautó kedden délután a szegedi Bertalan hídon. A város hivatásos egysége áramtalanította a járműveket, majd megszüntette az üzemanyag szivárgását. A balesetben egy ember megsérült. Rosszulléte miatt nem nyitott ajtót egy idős asszony Hódmezővásárhelyen, a Szabadság tér egyik lakásában. A város hivatásos tűzoltói kéziszerszámok segítségével nyitották ki a bejárati ajtót, majd a beteget átadták a mentőszolgálat munkatársainak. Ötven négyzetméteren égett az aljnövényzet és a nádas kedden este Hódmezővásárhely külterületén. A tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.