Közélet

Veronai baleset - Balog Zoltán a kárrendezéséről egyeztetett

Veronai baleset - Balog Zoltán a kárrendezéséről egyeztetett

2017. február 22., szerda
Veronai baleset - Balog Zoltán a kárrendezéséről egyeztetett

A tragikus veronai buszbalesetben érintettek általános biztosítási kárrendezésének kezeléséről egyeztetett Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a Groupama Biztosító Zrt. vezérigazgatójával.

Az Emberi Erőforrások minisztériuma szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a tárgyaláson a tárcavezető és

Bertrand Woirhaye

vezérigazgató is jelezte elkötelezettségét amellett, hogy minden lehetséges segítséget és támogatást megadjon az áldozatok hozzátartozóinak, valamint a fizikai és lelki traumát elszenvedett utasoknak. Közölték: a miniszter kérte a biztosítótársaság vezetőjét, hogy a kártérítési igényeket a lehető leggyorsabban, az érintetteknek legkedvezőbb eljárást alkalmazva és a lehetséges legméltányosabb elbírálási feltételek mentén bírálja el. Úgy fogalmaztak: hatalmas veszteség érte a családokat, semmivel sem kárpótolható, ugyanakkor "a minisztérium és a biztosító minden tőlük telhető segítséget megad a tragédia elszenvedőinek és hozzátartozóiknak". Az olaszországi Verona közelében január 20-án éjjel szenvedett balesetet egy autóbusz, amelyen többségben fiatalok, a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulói, valamint volt diákok, tanárok, szülők is utaztak. A szerencsétlenségben tizenhatan meghaltak, huszonhatan megsérültek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.