Kultúra

Radnai István költő volt a Csongor téri Közösségi Ház vendége + FOTÓK

Radnai István költő volt a Csongor téri Közösségi Ház vendége + FOTÓK

2017. február 19., vasárnap
Radnai István költő volt a Csongor téri Közösségi Ház vendége + FOTÓK
irodalmi_teaest15_gs

Irodalmi teadélutánra várták az érdeklődőket csütörtökön délután a Csongor téri Közösségi Házban, ahol Radnai István költő verseit és novelláit ismerhették meg a vendégek.

Az irodalmi teaházban az érdeklődőknek lehetőségük van a kortárs magyar költőkkel, alkotókkal való személyes találkozásra, ami még jobban elmélyíti az irodalom és a versek iránti szeretetet. Mélyebb nyomot hagy az emberekben, ha maga az alkotó beszél az életéről, a versei, novellái születéséről.

Radnai István

többnyire dekadens műveiben a 20. század problémáiról ír, de megjelenik bennük a költő által kedvelt fanyar humor is. "Az irodalmi teaház a kulturális programjaink részeként van jelen a filmklub és a könyvolvasói klub mellett, amelyet hamarosan kiegészítenek majd a zenei estjeink is" – mondta el portálunknak

Kothencz János

, a program alapítója. Az esten szép számmal jelentek meg érdeklődők, akik Radnai István műveit

Arany Tóth Katalin

és

Bajnócziné Rácz Éva

tolmácsolásában hallgathatták. Az estet színesítették a versekhez komponált, a versek hangulatához illő zenei betétek is, melyeket

Molnár Zoltán

komponált a költő tiszteletére. A Csongor téri Közösségi Ház kulturális programjai márciusban is folytatódnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.