/

Rabló párost keres a rendőrség

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szegedi_bonnie_clyde

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozást folytat egy nővel és egy férfivel szemben, akik kirabolták alkalmi ismerősüket – írja a police.hu.

A Szegedi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat Ajtai Richárd és Mihály Kinga ellen rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint Mihály Kinga február 2-án este elcsalta a sértettet Szeged külvárosába, ahol megjelent Ajtai Richárd, aki elvette a sértett készpénzét és értéktárgyait. A gyanúsítottak felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható személyeket felismeri vagy jelenlegi tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Előző sztori

Licitet hirdetnek a Belvárosi híd alatti vendéglátásra

Default thumbnail
Következő sztori

Pompeji pusztulása a filmművészetben és irodalomban

Legutóbbi hasonló cikkek