Bulvár

Rabló párost keres a rendőrség

Rabló párost keres a rendőrség

2017. február 8., szerda
Rabló párost keres a rendőrség
szegedi_bonnie_clyde

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozást folytat egy nővel és egy férfivel szemben, akik kirabolták alkalmi ismerősüket - írja a police.hu.

A Szegedi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat

Ajtai Richárd

és

Mihály Kinga

ellen rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint Mihály Kinga február 2-án este elcsalta a sértettet Szeged külvárosába, ahol megjelent Ajtai Richárd, aki elvette a sértett készpénzét és értéktárgyait. A gyanúsítottak felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható személyeket felismeri vagy jelenlegi tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.