Bulvár

Nem adott cigit, megverték

Nem adott cigit, megverték

2017. február 8., szerda
Nem adott cigit, megverték
rablo_mako_17-02-08

A makói rendőrök őrizetbe vettek egy helybeli férfit, aki egy szál cigarettáért bántalmazott egy vendéget az egyik szórakozóhelyen - írja a police.hu.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető egy makói vendéglátóhelyen italozott január 9-én délután, amikor barátnője egy szál cigarettát kért a sértettől, de nem kapott. A gyanúsított ezért a férfit több alkalommal ököllel megütötte, majd a földre lökte és megrugdosta. A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. Végül a terhelt a rendőrök kiérkezése előtt elhagyta a bűncselekmény helyszínét. A nyomozás megállapította, hogy a súlyos testi sértés bűntettének és a rablás bűntett kísérletének elkövetésével a 28 éves

R. Richárd

gyanúsítható megalapozottan. Őt a rendőrök február 6-án elfogták, majd őrizetbe vették. A makói nyomozók előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.