/

Nagy-Huszein Tibor: Még mindig használhatatlan az agrárkamara drága honlapja

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

nagy-huszein_tibor_sajttaj003kf

A DK-s politikus feljelentése ügyében még nyomoznak, de Nagy-Huszein reméli, hogy minél hamarabb vádat emel az ügyészség. A párt szerint az agrárkamara honlapját irreálisan magas áron hozták létre, de közben használhatatlan.

Tavaly nyáron számoltunk be arról, hogy Nagy-Huszein Tibor, a Demokratikus Koalíció alelnöke feljelentést tett a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara új honlapja miatt. A párt szakértői szerint a 471 millió forintból kifejlesztett, ingyenes forráskódon alapuló internetes oldalt valójában néhány millió – esetleg 10-20 millió – forintból el lehetett volna készíteni. „Nem tudom, hogy kik lehetnek érdekeltek egy olyan informatikai beruházásban, amelynek köszönhetően igen nagy nehézségek árán, sok telefonálgatással, három nap alatt sikerült bevallanom a kamarai tagdíjamat. Lényegében a rendszer 470 millió forintért sem működik” – mondta a politikus.

agrarkamara_honlap

Az ügyben egy éve tettek feljelentést, a nyomozás még mindig tart Budapesti Rendőr-főkapitányságon, de már kihallgatták az ügyben Nagy-Huszein Tibort. Elsősorban arról érdeklődtek, hogy milyen források alapján voltak információik. A párt alelnöke lassúnak tartja a nyomozást, amit azzal magyarázott, hogy a Fidesz képviselője – Győrffy Balázs – is érintett, de bíznak abban, hogy hamarosan lezárja vizsgálódásait a rendőrség, s az ügyészség büntetőfeljelentést tesz az ügyben.

Előző sztori

Sokan segítettek a Korábban Érkeztem Alapítványnak 2016-ban

Következő sztori

Labdarúgás: megvédte címét a Téli Bajnokságban a Csongrád