Közélet

Nagy-Huszein Tibor: Még mindig használhatatlan az agrárkamara drága honlapja

Nagy-Huszein Tibor: Még mindig használhatatlan az agrárkamara drága honlapja

2017. február 27., hétfő
Nagy-Huszein Tibor: Még mindig használhatatlan az agrárkamara drága honlapja
nagy-huszein_tibor_sajttaj003kf

A DK-s politikus feljelentése ügyében még nyomoznak, de Nagy-Huszein reméli, hogy minél hamarabb vádat emel az ügyészség. A párt szerint az agrárkamara honlapját irreálisan magas áron hozták létre, de közben használhatatlan.

Tavaly nyáron

számoltunk be arról, hogy

Nagy-Huszein Tibor

, a Demokratikus Koalíció alelnöke feljelentést tett a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara új honlapja miatt. A párt szakértői szerint a 471 millió forintból kifejlesztett, ingyenes forráskódon alapuló internetes oldalt valójában néhány millió – esetleg 10-20 millió – forintból el lehetett volna készíteni. „Nem tudom, hogy kik lehetnek érdekeltek egy olyan informatikai beruházásban, amelynek köszönhetően igen nagy nehézségek árán, sok telefonálgatással, három nap alatt sikerült bevallanom a kamarai tagdíjamat. Lényegében a rendszer 470 millió forintért sem működik” – mondta a politikus.

agrarkamara_honlap

Az ügyben egy éve tettek feljelentést, a nyomozás még mindig tart Budapesti Rendőr-főkapitányságon, de már kihallgatták az ügyben Nagy-Huszein Tibort. Elsősorban arról érdeklődtek, hogy milyen források alapján voltak információik. A párt alelnöke lassúnak tartja a nyomozást, amit azzal magyarázott, hogy a Fidesz képviselője –

Győrffy Balázs

– is érintett, de bíznak abban, hogy hamarosan lezárja vizsgálódásait a rendőrség, s az ügyészség büntetőfeljelentést tesz az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.