Kultúra

Magyar művészek lépnek színpadra Szerbiában a Zentai Teátrumi Napokon

Magyar művészek lépnek színpadra Szerbiában a Zentai Teátrumi Napokon

2017. február 3., péntek
Magyar művészek lépnek színpadra Szerbiában a Zentai Teátrumi Napokon

Idén új állomással bővül a Magyar Teátrumi Társaság határon túli fellépéseinek köre, így Tusnádfürdő és Szabadka után február 9. és 11. között a Zentai Magyar Kamaraszínház ad otthont a Teátrum Neked! című, magyar produkciókat bemutató sorozatnak a Zentai Teátrumi Napok keretében.

A Magyar Teátrumi Társaság pénteki közleménye szerint a zentai színházzal közösen rendezett programon színes gyermek- és felnőtt előadásokkal várják a közönséget. A nyitó előadáson

Gubik Petra

és

Szomor György

áll színpadra, akik zenés estjükben nemcsak népszerű musicaleket idéznek fel, hanem ízelítőt adnak az Omega,

Máté Péter

és

Cserháti Zsuzsa

munkásságából is. A péntek és a szombat délelőtt a gyerekeké lesz, akiket kalandos játszóház és kézműves foglalkozások mellett a Magyar Népmese Színház és a Ramazuri Bábszínház vár egy-egy előadással. A sorozat keretében Zentára érkezik

Koncz Gábor

érdemes művész, aki Gyorsvonat című műsorában saját életútját idézi meg, a színházi napokat pedig

Udvaros Dorottya

színművésznő zárja a Nemzeti Színház színpadán már többször bemutatott Nyáron, este fél tizenegykor című produkciójával. A Teátrum Neked! programjai ingyenesen látogathatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.