Könyvolvasói klub indult a Csongor téri Közösségi Házban

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

olvasoi_klub03_gs

Több mint 15.000 katalogizált kötet várja a vendégeket február 1-től a Csongor téri Közösségi Házban, ahol egy tea mellett lehetőség nyílik olvasásra.

Több mint 15.000 könyvvel nyílt meg a szerdán a Csongor téri Közösségi Ház könyvolvasói klubja, melyet az alapító, Kothencz János saját köteteiből, valamint lakossági felajánlásokból hozott létre az ÁGOTA Alapítvány.

Kothencz János a megnyitón elmondta, hogy a Könyvolvasói klub elindítása régóta a Közösségi Ház tervei között szerepelt. “A könyv, az olvasás az egyik legfontosabb eszköze a kultúra közvetítésének még a digitális technika világában is, éppen ezért szerettük volna ezt a lehetőséget mihamarabb az ide látogató vendégek rendelkezésére bocsájtani. Szeretettel várjuk ide a könyveket kedvelő családokat, gyerekeket, időseket, valamint a családból kiemelt, állami gondoskodásban élő fiatalokat és nevelőcsaládjaikat is.”

A Közösségi Házban, február 1-től, minden hétköznap 9 órától 13 óráig várják a könyveket kedvelő, a könyvek után érdeklődő vendégeket olvasásra, beszélgetésre egy finom tea mellett. A könyvolvasói klub használata ingyenes!

no images were found

Előző sztori

Szemétből csinálnak pénzt Szegeden - válogatóüzem épül és a hőt is hasznosítanák

Default thumbnail
Következő sztori

11 kiló marihuanát akart Magyarországra csempészni egy macedón férfi

Legutóbbi hasonló cikkek