Kultúra

Könyvolvasói klub indult a Csongor téri Közösségi Házban

Könyvolvasói klub indult a Csongor téri Közösségi Házban

2017. február 2., csütörtök
Könyvolvasói klub indult a Csongor téri Közösségi Házban
olvasoi_klub03_gs

Több mint 15.000 katalogizált kötet várja a vendégeket február 1-től a Csongor téri Közösségi Házban, ahol egy tea mellett lehetőség nyílik olvasásra.

Több mint 15.000 könyvvel nyílt meg a szerdán a Csongor téri Közösségi Ház könyvolvasói klubja, melyet az alapító,

Kothencz János

saját köteteiből, valamint lakossági felajánlásokból hozott létre az ÁGOTA Alapítvány. Kothencz János a megnyitón elmondta, hogy a Könyvolvasói klub elindítása régóta a Közösségi Ház tervei között szerepelt. "A könyv, az olvasás az egyik legfontosabb eszköze a kultúra közvetítésének még a digitális technika világában is, éppen ezért szerettük volna ezt a lehetőséget mihamarabb az ide látogató vendégek rendelkezésére bocsájtani. Szeretettel várjuk ide a könyveket kedvelő családokat, gyerekeket, időseket, valamint a családból kiemelt, állami gondoskodásban élő fiatalokat és nevelőcsaládjaikat is." A Közösségi Házban, február 1-től, minden hétköznap 9 órától 13 óráig várják a könyveket kedvelő, a könyvek után érdeklődő vendégeket olvasásra, beszélgetésre egy finom tea mellett. A könyvolvasói klub használata ingyenes!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.