Sport

Kézilabda: jól kezdett, de vereséget szenvedett a KSZSE az FTC II. ellen

Kézilabda: jól kezdett, de vereséget szenvedett a KSZSE az FTC II. ellen

2017. február 21., kedd
Kézilabda: jól kezdett, de vereséget szenvedett a KSZSE az FTC II. ellen
kszse_hodmezovasarhely35_gs

Jól kezdte a találkozót a KSZSE, ám végül vereséget szenvedett a jobban kézilabdázó FTC II. ellen.

Jól kezdte a mérkőzést a KSZSE, de hamarosan kiderült, hogy a Ferencvárosi csapat kemény diónak bizonyul. 4-1-es hazai vezetés után felkeményítették védekezésüket és sok eladott labdából gyors gólokat lőve átvették az irányítást. Gyámoltalan támadó játék, puha védekezés jellemezte a félidő második felében a szegedi csapatot, így 6 gólos hátrányba kerültek. A félidőben sem sikerült rendezni a sorokat és hamarosan 11 gólos lett a hátrány. Ekkor már sikerült néhány szép gólt lőni, de a védekezés továbbra sem működött. Végül a Fradi fiatalok könnyed sikert arattak és megérdemelten vitték el a két pontot.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport 15. forduló

Kézilabda Szeged SE - FTC KN KFT II 24:35 (10:16)

Szeged, Etelka sor 150 néző.

KSZSE :

Fodor- Szeder 1, Mézes 6, Lukács 1, Dobó A. , VELKY 11, Nagy 1. Csere: Aradi, Kürti (kapusok), Forgó, Kruchio, Czifra, Tószegi 2, Kozma 2, Papp.

Edző:

Gál Adrienn Gál Adrienn:

"Jól kezdtük a mérkőzést, aztán 20 perc után érthetetlenül elbizonytalanodtunk. Ellenfelünk gyors lerohanását sem tudtuk kellően megfékezni. Sokkal agresszívabban kell védekeznünk."

NB I/B junior mérkőzésen

Kézilabda Szeged SE - FTC II. 20:42 (8:23)

KSZSE:

Kürti, Csanádi, Jankó (kapusok), KOZMA 5, Kruchio 2, CZIFRA 11, Sorensen 2, Jakabovits, Bitó, Koczkás, Janowszky, Bodrogi, Fabó, Berinszki, Kónya.

Edző:

Forgó Nikolett Forgó Nikolett:

"A negyedik helyen tanyázó FTC II.-t fogadtuk az Etelka soron. Dinamikus, erős csapattal találkoztunk, akik nagy tempóban, koncentráltan és alázatosan játszották végig a mérkőzést. Rengeteg pozitív momentum volt a találkozón, a mi hangsúlyunk továbbra is az egyéni fejlődésen van. Gratulálok a küzdéshez."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.