Bulvár

Hat tűzesethez is riasztották a tűzoltókat hétfőn

Hat tűzesethez is riasztották a tűzoltókat hétfőn

2017. február 28., kedd
Hat tűzesethez is riasztották a tűzoltókat hétfőn

Algyőn, Hódmezővásárhelyen és Szegeden is riasztották a tűzoltóságot hétfőn, akiknek több tűzesetnél kellett beavatkozniuk.

Kevéssel dél után mintegy 300 négyzetméteren égett nádas Algyő közelében. A helyszínre az algyői létesítményi tűzoltók érkeztek, akik gyorsan eloltották a tüzet. Hódmezővásárhelyen, a Damjanich utcában egy használaton kívüli melléképületben keletkezett tűz. A kiérkező hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a tüzet. Nem sokkal délután négy óra előtt a szegedi Öreghegy dűlőn közel egyhektáros területen kapott lángra száraz fű, bozótos. A tüzet a helyszínre érkező szegedi hivatásos egységek oltották el. A szegedi tűzoltók a délután folyamán további három alkalommal avatkoztak be szabad területen keletkezett tüzeknél. Az éjszakai órákban Röszkén, a Lehel utcában egy garázsban faanyag égett, a tüzet a kiérkező szegedi hivatásos tűzoltók fékezték meg. A nap folyamán két műszaki mentéshez is riasztották szegedi tűzoltó egységeket. A déli órákban a Szivárvány utcában három személygépkocsi ütközött. A balesetben egy fő súlyosan, egy fő könnyebben megsérült. A tűzoltók a járművek áramtalanítását végezték el. Kora délután parkoló autónak ütközött és felborult egy személyautó a Fő fasoron. A jármű vezetője könnyű sérüléseket szenvedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.