Kultúra

Február végéig látogatható a Kondor kiállítás Vásárhelyen

Február végéig látogatható a Kondor kiállítás Vásárhelyen

2017. február 10., péntek
Február végéig látogatható a Kondor kiállítás Vásárhelyen
Kondor Béla alkotásaiból nyílt gyûjteményes kiállítás H

Két héttel tovább, 2017. február 26-áig tart nyitva a Jelet hagyni - Kondor Béla gyűjteményes kiállítás a Tornyai János Múzeumban.

A tárlaton mintegy száznyolcvan alkotáson keresztül nyerhet bepillantást a nagyközönség a 20. század egyik legjelentősebb magyar művészegyénisége életművébe.

Kondor Béla

(1936-1972) születésének 86. évfordulóján, február 17-én, pénteken 17 órakor Töredékek címmel rendeznek beszélgetést a hódmezővásárhelyi közgyűjteményben. A rendezvény előtt,

Fertőszögi Péter

, a kiállítás kurátora tart vezetést a tárlaton. A Jelet hagyni - Kondor Béla gyűjteményes kiállítás az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával, a Kovács Gábor Művészeti Alapítvány, a Szépművészeti Múzeum - Magyar Nemzeti Galéria, Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Tornyai János Múzeum közös szervezésében jött létre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.