Sport

Labdarúgás: vereséggel zárt Belekben a Szeged-Grosics

Labdarúgás: vereséggel zárt Belekben a Szeged-Grosics

2017. január 31., kedd
Labdarúgás: vereséggel zárt Belekben a Szeged-Grosics
foci_labdarugas_labda_jatek_kf

2-0-s vereséget szenvedett utolsó törökországi edzőmérkőzésén a Szeged 2011-Grosics Akadémia, amely a kazah élvonalbeli FK Irtish Pavlodarral zárta a beleki meccsek sorát.

A portugál szélső,

Carlos Fonseca

duplájával 2-0-ra nyert a Szeged 2011-Grosics Akadémia ellen a kazah Irtis Pavlodar. Ők az Asztana és a Kajrat után a harmadik helyen végeztek a Premier Ligának nevezett kazah első vonalban, vagyis nem túlzás kijelenteni, hogy ismét sikerült erős csapat ellen pályára lépni. A légiósokkal megtűzdelt Irtis alaposan feladata a leckét Klausz László együttesének, mely jelentős terhelés után állt helyt a magasabban jegyzett rivális ellen. A helyzeteket inkább az első félidőben hozó mérkőzésen a mieink vezettek kevesebb támadást, játékunkon érezhető volt a fáradtság. Ennek ellenére - ha az eredmény nem is kedvező - a társaságot nem lehet elmarasztalni a látottak miatt, sőt, Germánék sok szempontból egyenrangú vetélytársai voltak a kazah gárdának, ami biztató lehet a jövőre nézve. - számol be a hétfői meccsről

a csapat honlapja

.

Felkészülési mérkőzésen

FK Irtish Pavlodar - Szeged 2011-Grosics Akadémia 2-0

Szeged-Grosics:

Szántai - Farkas M., Tóth, Jagodics, Mészáros, Kasuba, Farkas A., Horváth, Geiger, Andorka, Germán,

Cserék:

Szemerédi, Achim, Molnár J., Balogh, Zádori, Coroian, Király, Zabari.

Vezetőedző:

Klausz László. Klausz László:

Nem örültem az eredménynek, de jobban átgondolva a dolgot, erős, NB I-es szintű ellenféllel szemben léptünk pályára, a találkozó pedig jól szolgálta a felkészülést. Érezhető volt, főleg az első félidőben, amikor döntően idősebb játékosok futballoztak, hogy nehezebben regenerálódik a társaság, ami végül is érthető, hiszen a meccsnapokat nem pihenő, hanem három edzés követte. Ennek ellenére izomsérültünk nincs, és szakmai szempontból értékes tapasztalatokat szereztünk. Örültem, amikor meccs után a mérkőzést megtekintő Garami József azt mondta, pörgős, NB I-es színvonalú derbit játszottunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.