Sport

Labdarúgás: egy góllal kapott ki a Csabától a SZEOL Telkiben

Labdarúgás: egy góllal kapott ki a Csabától a SZEOL Telkiben

2017. január 25., szerda
Labdarúgás: egy góllal kapott ki a Csabától a SZEOL Telkiben
bcsaba_szeol_01_25

Az első félidőben született szabadrúgás utáni fejesgól döntötte el a Békéscsaba és a SZEOL szerdai, Telki edzőközpontban lejátszott edzőmeccsét.

Telkiben csapott össze a két NB II-es klub: a másodosztály negyedik helyén álló csabaiak edzőtábora során találkozott zárt kapus edzőmérkőzésen a Békéscsaba és a SZEOL. A szegediek keretében új próbázó volt

Mihály Dávid

, a 25 éves futballista legutóbb a szintén másodosztályú Soroksárban játszott, az ősz folyamán egy alkalommal csereként lépett pályára, valamint egy Magyar Kupa mérkőzést játszott. Főleg békéscsabai lehetőségek adódtak az első félidőben, és ugyan többször eljutott a lilák kapujáig is a SZEOL, de remekül zárt a szegedi nevelésű

Szélpál Norbert

vezette védelem. Az első fél óra végén egy szabadrúgást Fabio ívelt középre, amelyre

Viczián Ádám

érkezett, és fejjel bevette a Tisza-partiak kapuját, 1-0. A második félidőre két cserét eszközölt

Zoran Kuntic

, Mihály Dávid mellett

Forró Attila

szállt be a meccsbe, míg a Békéscsaba teljes sort cserélt. A szünet után még támadóbb volt a SZEOL játéka, de a csabai védelem továbbra is hiba nélkül játszott, olykor pedig

Hrabina Alex

védései mentették meg a bekapott góltól csapatát. A meccs hajrájában

Lévai Norbert

és Forró Attila is egyenlíthetett volna, de mindkettejük lehetősége kimaradt, így az első félidőben esett pontrúgás gól eldöntötte a meccs kimenetelét. A SZEOL legközelebb szombaton 10 órakor a kiskundorozsmai pályán az FK Spartak Szabadka U19-es csapatával játssza következő edzőmérkőzését.

Felkészülési mérkőzésen

Békéscsaba 1912 Előre - SZEOL SC (1-0)

Telki.

Békéscsaba:

Ribánszki - Pilán, Kelemen, Szélpál, Fabio, Spitzmüller, Viczián, Bényei, Oláh L., Ilyés, Gránicz. Csere: Hrabina (kapus), Tóth D., Fehér, Tönkő, Babinyecz, Nagy I., Bagi, Beszterczei, Juhász, Szalai, Urbin.

Vezetőedző:

Zoran Spisljak.

SZEOL:

Rostislav - Rácz, Ikonomu, Fehér, Buzási, Nagy R., Mendebaba, Maksimovic, Búrány, Péter, Tomisic. Csere: Leindler (kapus), Mihály, Gajág, Lévai, Forró, Grünvald, Vágó.

Vezetőedző:

Zoran Kuntic.

Gól:

Viczián. Zoran Kuntic:

"Úgy gondolom, hogy az egyik feljutásra esélyes csapattal játszottunk egy nagyon hasznos és tempós mérkőzést. Összességében elégedett vagyok a csapatom teljesítményével, nagy gondokat nem láttam. Csináltunk néhány hibát, amelyből a Békéscsaba szerzett egy gólt is, így megnyerte a mérkőzést. Volt néhány próbázó nálunk, sikerült őket mérkőzés közben is megnéznem – így a meccs elérte célját. Gratulálok a Békéscsabának! Sajnos egyelőre még kevesen vagyunk, de a srácok jó hangulatban csinálják a munkát – a tavaszi szezonban megpróbálunk minél több pontot szerezni és majd meglátjuk mire lesz elég."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.