Kosárlabda: ismét a győzelem útján, négy vereség után nyert újra a Szedeák + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szedeak_kecskemet28_gs

Meglehetősen fesztült találkozón győzte le a Kecskemétet Nikola Lazic csapata, amely így győzelemmel kezdte a 2017-es évet.

Sok gondja akadt a szerb trénernek a Kecskemét elleni bajnoki előtt, Andrija Ciric, Juhos Levente és Révész Ádám is betegséggel küzdött, így nem várta kedvező előjelekkel a találkozót a Naturtex-SZTE-Szedeák. Már csak azért sem, mert zsinórban négy bajnokin maradtak alul a Tisza-partiak a bajnokságban, ám ahogy a mondás tartja, új év, új remények, ebben a szellemben léptek tehát parkettre a szegedi srácok. A Kecskemét viszont jól hangolt az összecsapásra, a címvédő Szolnok bajszát rángatták meg a két ünnep között és végül meg is verték őket. A mérkőzés elején villámrajtot vett a Szedeák, alig több mint egy perc alatt rögtön 7-0-ás előnyt épített ki magának, megalapozva ezzel a hangulatot. Az már kevésbé számított jó hírnek, hogy Juhos Levente nagyon gyorsan begyűjtött két személyi hibát, így gyakorlatilag az első negyed nagy részét a padon kellett végignéznie, sőt a kilencedik percben már a harmadik faltját ütötte be, amivel gyakorlatilag ki is írta magát az első élidő további részéből. Egyébként is a sok kemény csata és szabálytalanság jellemezte az összecsapást, amiben talán kicsit a játékvezetők keze is benne volt, ide is és oda is ítéltek meg kétes szituációkat, ami fel is paprikázta a két csapat táborát. Ivan Lilov viszont a parketten borzolta a kedélyeket, pazar dobóformában kezdte a találkozót, az első negyedben egyáltalán nem hibázott, bezúzott három triplát, egy kettest és négy büntetőt is, így már az első negyed után 15 pont állt a neve mellett. A második negyed elején aztán elkapta a fonalat Djukanovic vendég részről és 33-31-re zárkóztak a hírös városiak néhány perc leforgása alatt. Ezután kaotikus percek következtek, egyik fél sem tudott kosarat szerezni, de a Szedeák tartotta az első játékrészben emgszerzett ötgólos előnyét a nagyszünetre is (46-41).

A második félidőben az első percekhez hasonlóan villámrajtot vett a Szedeák és elsősorban Nenad Sulovic lépett elő, aki két brusztolós kosár és némi hezitálás után egy triplába is beleállt, és milyen jól tette, sült a keze, gyorsan időt kellett kérnie Forray Gábornak. Sulovic egyébként az egész mérkőzés folyamán tűzközelben volt, folyamatos ádáz harcot vívott az ellenfél és saját palánkja alatt is, gyakran szerzett kosarat két emberrel a nyakán és nem is nagyon találta a Kecskemét az ellenszerét a légiósnak. Egy alkalommal még a vendég kispaddal is összetűzésbe keveredett, de ebből végül semmilyen szankció nem lett. A harmadik negyed közepére tízpontosra nőtt a szegedi előny, ám a játékrész vége nagyon töredezetté vált, mivel a Szedeák gyorsan összeszedte az öt csapathibát és a negyed második felében gyakorlatilag folyamatosan a vonalról dobált a KTE. Ennek ellenére sem tudtak túlságosan közel kerülni a vendégek Nikola Lazic csapatához, sőt a félidei ötgólos előnyhöz még kettőt hozzá is raktak a hazaiak, 67-60-as állással vágtak neki a felek a záró etapnak. Itt már kontroll alatt tartotta végig a mérkőzést a Szedeák és végül kilencpontos, megérdemelt győzelmet aratott, amellyel megtörte négy mérkőzésből álló vereségszériáját. Kellett is nagyon ez a siker, hiszen szombaton újabb nagy kihívás előtt állnak Juhos Leventéék, ugyanis a címvédő Szolnoki Olaj érkezik a Városi Sportcsarnokba.

Ami a statisztikát illeti

Ahogy azt már írtuk, Ivan Lilov fantasztikus mérkőzéssel rukkolt ismét elő, hibátlan lőlappal zárta az első negyedet, végül 33 pontig és hat sikeres tripláig jutott, nem mellesleg leszedett nyolc lepattanót is. A parketten töltött 40(!) perce alatt 29 VAL pontot hozott össze, megsüvegelendő teljesítmény. Szintén 29-es VAL-lal fejezte be a meccset a csapat másik kulcsfigurája Nenad Sulovic, aki nagyon harcosan kosárlabdázott ma este és végül 22 pontig jutott. A legmagasabb VAL-t azonban az a Boltic érte el, aki bár csak 16 pontot szerzett, ehhez nem kellett neki több hét rádobásnál, csupán egy kettest és egy triplát rontott el, ráadásul tizenkét gólpassz is a neve mellé került, így ő egy remek dupla-duplával zárta a meccset. A vendégeknél Derasimovic és Ivosev egyaránt 17-17 pontig jutottak, mindketten 20 fölötti VAL ponttal zárták az estét, de rajtuk kívül nem igazán tudott senki hozzátenni a Kecskemét játékához. Djukanovicnak volt egy jó periódusa, ám ez nem volt hosszúéletű, így nem tudta megismételni a Szolnok elleni játékát a KTE.

ONLINE
Szedeák KTE
86 : 77
(28-23, 18-18, 21-19, 19-17)

Férfi kosárlabda NB I/A, 3. fordulóból elhalasztott mérkőzés

Naturtex-SZTE-Szedeák – KTE-Duna Aszfalt 86-77 (28-23, 18-18, 21-19, 19-17)
Szeged, Városi Sportcsarnok, 1000 néző. Vezette: Farkas Gábor, Tőzsér Dénes, Minár László (Faidt Mihály).
Szedeák: BOLTIC 16/3, LILOV 33/18, Ciric 3, Juhos 4, SULOVIC 22/6. Csere: Révész 4, Bán 4, Wirth -. Vezetőedző: Nikola Lazic.
KTE: Djukanovic 14/3, Pongó Ma. 3/3, Derasimovic 17/3, Ivosev 17, Karahodzic 11. Csere: Pongó -, Molnár -, Mészáros 10/6, Hegedűs 5/3, Dobos -. Vezetőedző: Forray Gábor.
Kipontozódott: Révész (36′), Ciric (37′) ill. Karahodzic (35′)

Nikola Lazic: “Az egész mérkőzésen mi vezettünk, véleményem szerint egérdemelt győzelmet arattunk. Sok gonddal küzdöttünk az elmúlt napokban, Ciric, Révész és Juhos is hagyott ki edzéseket, ma is betegen vállalták a játékot.”

Forray Gábor: “Férfias, verekedős meccs volt, a hivatalosan kért játékvezetői videóelemzés után fog eldőlni hogy ki nyerte a bunyót.”

no images were found

Online közvetítésünk

VÉGE.

IV. negyed 86-77 (28-23, 18-18, 21-19, 19-17)

40′ Zúg a szép volt fiúk, a szegedi publikum állva ünnepli a hazai csapatot. A figura még azért végigmegy, Sulovicot döngölik földbe, kettőt dobhat. Bent is van mindkettő, 86-75. Djukanovic még szeretne azért pontokat szerezni, a lehetőség adott, dobhat kettőt 1.3 másodperccel a vége előtt. Bent van mindkettő, 86-77, ez a vége, ismét nyert a Szedeák! Szép volt fiúk!

40′ Elkezdődik az utolsó perc, lassan kijelenthető hogy megvan az újabb győzelem. Még támad a Kecskemét, de már nincs reális esélye a győzelemre, Juhos Levente pedig egy prakkerral küldi haza a vendégeket! Nikola Lazic 9.9 másodperccel a vége előtt még időt kér.

39′ Derasimovic játssza ki az üresen álló Mészárosnak, aki bevág egy triplát, aztán pedig lépéshibát fújnak Juhos ellen. Érthetetlen. 84-75.

39′ Lilov a dudaszó pillanatában dobja rá, lejön a gyűrűről, de Sulovic fantasztikusan pöcizi vissza, marad a labda a Szedeáknál! Boltic dobhat két büntetőt, egy bent, egy nem, 84-72.

39′ Ivosev büntetőzhet miután faltolták, bedobja az elsőt de kihagyja a másodikat, a támadópattanó pedig Juhosé!

38′ Lépéshibát fújnak Boltic ellen, kár hogy a játékvezetőkön kívül ezt senki nem látta. Djukanovic azonban elront egy triplát, két és fél perc van hátra! BOLTIC! Hát a legjobbkor szól hozzá egy triplával, 83-71.

37′ Sajnos lejár a támadóidő, Sulovic túl sokáig tartotta a labdát, Juhosnak már nem sikerül összeszednie időben, így dobásig sem jut el. Derasimovic labdájáért Sulovic oroszlánként küzd és meg is szerzi!

37′ Derasimovic büntetőzhet, be is dobja mindkettőt, Nikola Lazic időt kér, 80-71. Rossz hír a Szedeáknak, hogy Ciric és Révész s kipontozódott már, a KTE-nél pedig Karahodzic nem léphet ma már pályára.

36′ Nem úgy mint IVAN LILOV! újabb triplát süllyeszt el és már harminc pont felett jár, elképesztő, 80-67. Közben jön a válasz a másik oldalon, 80-69.

36′ Lilov ellépi a támadást, fordulhatnak a vendégek. Djukanovic nagyon távolról áll bele egy triplába, de nem talál célba.

35′ Djukanovic nagy passzal találja meg Ivosevet, aki dob két pontot, ráadásul dobhat még egyet a vonalról, ami azonban nem jó, Ciric szerzi meg! 77-67.

35′ Révész Ádám a pályán és ha már ott van, egy fantasztikus passzt vált kosárra, 77-65, időt kérnek a vendégek.

34′ Megteszik ezt a vendégek is, fordulhat a Szedeák. Sulovic egy az egyben brusztol a palánk alatt, de nincs pont belőle sajnos, aztán pedig labdát lop a másik oldalon és kiharcol egy kecskeméti faltot.

33′ Behull egy kecskeméti tripla, Pongó Martin a szerzője, 75-65. Sulovic újabb triplába áll bele, ez most rövid, de a saját lepattanóját szedi össze, aztán sajnos Juhos is ront egyet távolról.

32′ Derasimovic teljesen üresen dobhat kosárra, ez most szép akció volt, 72-62. A túloldalon Boltic tör be, bedobja és falt! A plusz egy is a helyén, 75-62.

32′ Lilovnak dobnia kell, két másodperce van, lejön a gyűrűről, de Juhos Levente magához ragadja a játékszert és bebrusztol egy kosarat, erre akár még fújni lehetett volna egy faltot is, 72-60.

31′ Kezdődik az utolsó felvonás, aminek hétpontos előnnyel vághat neki a Szedeák. Hosszan jár a labda, Sulovicra jön ki egy tripla, hezitál-hezitál, de csak beleáll, és milyen jól teszi! 70-60. Aztán labdát szerez a túloldalon, ezek az ő pillanatai.

III. negyed 67-60 (28-23, 18-18, 21-19)

30′ Djukanovic lassan hozzánő a büntetővonalhoz, megint ő áll oda a szegedi falt után, e msot csak egyet dob be, 67-60. Ivan Lilov még ráemel egy középtávolit a dudaszó pillanatában, de ez lejön a gyűrűről, vége a harmadik negyednek.

30′ Derasimovic lop el egy labdát, végig is viszi, 65-59. Ivan Lilov most betöréssel próbálkozik és palánkról szerez is újabb két pontot, 67-59.

29′ Lilov ront büntetőt, a túloldalon pedig Djukanovic büntet, de Boltic rögtön válaszol is, 65-57.

28′ Sulovic nagyon szépen találja meg a dobóhelyzetet két ember szorításában, a horog azonban nem talál gyűrűt. A visszafutásnál Wirthre fújnak faltot, Djukanovic pedig újabb két ponttal faragja a kecskeméti hátrányt, 63-55.

28′ Boltic kezéből perdül ki a labda, majd rögtön oda is csap ellenfelének, Djukanovic dobhat most kettőt, ő pedig nem hibázik, 63-53.

28′ Lilov újabb büntetője rossz, de támadóhibát vét a Kecskemét, Forray Gábor pedig addig-addig reklamál, amíg technikait kap. Ivan Lilov a büntetővonalon, be is dobja a technikaiért megítélt büntetőt, 63-51.

27′ Most Derasimovic a büntetővonalon vendég részről, folytatja a sormintát, ő is kihagyja az első büntetőjét, a másodikat pedig bedobja, 62-51.

27′ Sulovic addig-addig forgolódik a palánk alatt, hogy összehoz egy lépéshibát, fordulhat a KTE. Lilov azonban parádésan védekezik, megint megszerzi a labdát ÉS BEVER EGY TRIPLÁT! 62-50.

26′ Bán bejátszását lopják le Lilov kezéről a vendégek, majd vissza is ajándékozzák a labdát a Szedeáknak.

26′ Két gyors szegedi falt a kecskeméti támadásban, ez már az ötödik hazai volt, így dobhat kettőt a vonalról Mészáros. De csak az egyik van bent, 59-50.

25′ Támad a KTE, de Pongó Martin triplája lejön a gyűrűről. Lilové a lepattanó. A másik oldalon is ő harcol az újabb pontokért, azonban most kiszorítják a gyűrű alól. A bolgár labdát lop azonban a túloldalon, és Bán Tibor kettessel fejezi be az akciót, 59-49! Forray Gábor kér időt.

25′ Andrija Ciric lop labdát, Sulovic indul meg, de sajnos elrontja a ziccert, a pattanó nincs meg, de Derasimovic is hibázik a másik oldalon, kaotikus a játék ezekben a pillanatokban.

24′ Derasimovic emberrel az arcában is dob egy triplát, 55-49. Lilov ront egy triplát a túloldalon, de megvan a pattanó és aztán megvan az újabb kétpontos is, 57-49.

23′ Pazar támadás végén Boltic tör be, nagyon szép kosarat szerez, 55-46. A túloldalon sajnos Juhos újabb faltot szed össze, nem sok időt tölthet ma a pályán.

23′ Derasimovic falttal együtt szerez a vendégeknek újra pontot, bedoja a plusz egyet is, 53-46.

23′ Boltic hátmögötti passzát most Sulovic nem tudja kosárra váltani, pedig pazar volt az assziszt.

22′ Dobos “szabályosan” bodicsekkolja Bolticot, szabálytalan zárás természetesen, kicsit elveszítette a fonalat a KTE.

22′ Most lépéshiba miatt veszíti el a KTE, a recept adott, ismét lehet ellépni. Meg is van az! Nenad Sulovic dob újabb kosarat, méghozzá egy trojkát, ezt már Forray Gábor sem nézheti tétlenül, időt kell kérnie, 53-43.

22′ Nenad Sulovicot nehezen tudják ma tartani, újabb szabálytalanságot követnek el vele szemben, dobhat hármat a vonalról, de az elsőt elrontja, a másik kettőt nem, 50-43.

21′ Sulovic lökdösi-lökdösi az ellenfelét befelé, és csak bebrusztol egy kettest, 48-43. A túloldalon eladja a KTE, lehet növelni az előnyt!

21′ A Kecskemét kezdi meg a második félidőt. Ivan Lilov kishíján lelopja a labdát, Derasimovic kezéről, de csak kishíján, a légiós pedig büntet, 46-43.

SZÜNET.

II. negyed 46-41 (28-23, 18-18)

20′ Ivosev kísérlete ezúttal meglehetősen rossz, Bolticé a támadó lepattanó, de ez a negyed vége, 46-41.

20′ Djukanovic szépen veri meg lábon Bolticot, de kiperdül a kezéből a labda, így jöhet ismét a Szedeák. Ivan Lilov pazarul tör be és bravúros kosarat szerez a palánkról, 46-41.

19′ Bolticon a falt, Djukanovic az elkövetője, mivel ez az ötödik csapathibája a Kecskemétnek, dobhat kettőt Boltic. Az első sajnos most nincs bent, de a második már igen, 44-41.

19′ Mészáros remek átadás után zárkóztatja ismét a kecskemétieket, 43-39. Lilovot duplázzák be, aki kijátssza Cirichez a labdát, akitől viszont elveszik a labdát és egy gyors indítás után már csak kettő pont a szegedi előny, Lazic mester újra időt kér, 43-41.

18′ Ivosev ezúttal szépen veri meg a rajta védekező Lilovot és szerez két pontot, 41-37. Sulovic rögtön válaszol, 43-37.

18′ Időt kérnek a vendégek, forrnak az indulatok a kecskeméti táborban a szerintük elmaradó fújások miatt. Az időkérés után Bán Tibor büntetőzhet majd. A friss igazolás meg is szerzi első pontjait, 41-35.

17′ Bán Tibor gyönyörűen tapad Pongó Martinra és kiharcol egy lépéshibát, Ivan Lilov Boltic asszisztja után újabb két pontot ír fel a táblára, 39-33. Némi szerencsével ugyan, de Ivosev megtartja a labdát és bebrusztol egy kettest a túloldalon, majd labdát is szerez a másik oldalon, 39-35.

16′ Oldalról folytatja a Szedeák. Boltic Sulovic összjáték, utóbbi be is fejezi, 37-33.

16′ Nikola Lazic úgy dönt, rendezi kicsit a sorokat, időt kér a szerb mester.

15′ Djukanovic hármasa sem ül, Ciricé a lepattanó. Ezúttal Boltic próbálkozik meg kintről, a gyűrű azonban nem segít neki, nem úgy mint Ivosevnek a másik oldalon, aki a palánk alól talál be, 35-33.

14′ Lilov nagyon jól látja meg, hogy Ciric üres a triplavonalnál, a szerb azonban ront távolról, viszont Lilov labdát lop, majd hármast ront, nem változik az állás.

14′ Djukanovic bejátszása szegedi lábat talál, de az Ivosevnek vissza passzolt labda nagyon magas, ezt még ő sem érheti el, ez bizony visszajátszás, fordulhat a Szedeák.

14′ Bán jól száll be, Lilov rontott triplája után szedi össze a labdát, Révész Ádám pedig ezt két pontra váltja, 35-31. Révész a másik oldalon megkapja a nyakába Karahodzicot akire üt is egy faltot.

13′ Djukanovic elkapta a fonalat, most kintről talál be, zárkóznak a vendégek, 33-31.

13′ Djukanovic egy könnyed középtávolival csökkenti a vendégek hátrányát, 33-28, Sulovic pedig szabálytalanul csinál magának helyet. Közben pályán Bán Tibor és Révész Ádám is.

12′ Sulovic ellen a falt, dobhat kettőt, az első a helyén, a második a helyén, megy ez, 33-26. Dobást ront közben a másik oldalon a Kecskemét, de Lilov újabb triplája is célt téveszt.

12′ Ivan Lilov fantasztikus labdát kap, és bever egy újabb trojkát, Mészáros viszont tartja vele a lépést megteszi ő is, 31-26.

11′ A Szedeáké a második negyed első támadása. Sulovic keresi a helyet magának, de nem igazán tudja betolni a védőjét, a dobása ennek megfelelően nem is talál gyűrűt. Lilov viszont labdát csen, de visszazárnak a vendégek, beleáll egy triplába, ez most sajnos lejön, de megvan a támadópattanó!

I. negyed 28-23

10′ Ivosev betörése közben Ciric faltol, bedobja, ráadásul dobhat egy ráadást, amit Lilov pöciz be a saját kosarába miközben le akarja szedni a gyűrűn táncoló labdát, nagy pech, 28-23. Ciric még ront egy dobást, ez a negyed vége.

10′ Boltic óriási testcsellel küldi el a védőjét, az üresen maradó Sulovic kapja a palánk alatt, akire szabálytalanul érnek oda. Dobhat kettőt a légiós, be is dobja mindkettőt, 28-19.

10′ Ivan Lilov azonnal lehűti a vendégek kedélyeit, bezúz még egy triplát! 26-18. Közben kisebb perpatvar a kecskeméti kispad előtt, Sulovic kerül szóváltásba, Ivosev két büntetőjéből viszont csak egy jó, 26-19.

9′ Révész első kísérlete egy kecskeméti sapkában hal el, Sulovic nagyot küzd a labdáért a földön, de nem tudja megszerezni, fordulhatnak a vendégek. Ezek nem Révész percei, a túloldalon egy faltot fújnak rá, Karahodzic értékesít két büntetőt, 23-18.

9′ Juhos némi pihenő után tért vissza a pályára, de rögtön össze is szedi harmadik személyi hibáját, így ennyi időt töltött a pályán, érkezik máris Révész Ádám. Ivosev dob a vonalról kétszer, mindkétszer betalál, 23-16.

8′ Ciric ront dobást, de Sulovic összeszedi a támadólepattanót, majd Lilovnak játssza ki, akit faltolnak, ez nem nagyon tetszik a vendég szurkolóknak. Lilovot ez nem zavarja az első büntető a helyén, csakúgy mint a második, 23-14.

8′ Mészáros Máté dob egy szabálytalanság után két büntetőt, de csak az első van bent, 21-14.

7′ Megvan Kecskemét első triplája is, Hegedűs jegyzi, 19-13. A másik oldalon Boltic két ember között tör be és nagyon megharcol az újabb szegedi kosárért, 21-13.

7′ Boltic tör be szépen és harcol ki személyi hibát, ezzel együtt két büntetőt. Az első bent van, épp úgy ahogy a második is, 19-10.

7′ Szépen jár a szegedi kezeken a labda, Lilov marad üresen kint és beveri! 17-8. Karahodzic gyorsan válaszol egy kettessel a túloldalon, 17-10.

6′ Ciric kapja a labdát, odaütnek neki, de így is bent van! Jöhet a plusz egy! Az is a helyén, 14-6. Lilov harcol nagyot egy támadólepattanóért, de csak egy személyi hiba a jutalma. Karahodzic addig-addig tolja be Sulovicot, hogy éppen a dudaszó pillanatában kosárba talál, 14-8.

5′ Boltic remekül találja meg a palánk alatt Sulovicot, aki értékesíti a ziccert, 11-4. Karahodzic rögtön válaszol, nagy zsugát kapott, 11-6.

4′ Egy-egy eladott labda mindkét oldalon, támadhat a Kecskemét. Djukanovic kavargat a triplavonalon kívül, majd bele is áll egy hármasba, de nem jó a dobás. A túloldalon Sulovic harcol a festéken belül, az alapvonalról jöhet a Szedeák.

4′ Molnár és Pongó Máté pályán a Kecskemétnél, támad a Szedeák miután Ciricet faltolták. Juhos ad remek zárást Lilovnak, aki ellen szabálytalankodnak. A bolgár dobhat kettőt a vonalról, mindkettő a helyén, 9-4.

3′ Ezúttal remekül védekeznek a vendégek, most a Szedeák támadóideje jár le, miután nem tudnak a hazaiak dobóhelyzetbe kerülni. Boltic azonban blokkolja a kecskeméti próbálkozást.

3′ Lilov játszaná meg a triplavonalon kívül helyezkedő Ciricet, de pontatlan a labdája. A másik oldalon Karahodzic a palánk alól szerez kosarat, 7-4.

2′ Remek a védekezés, lejár a Kecskemét támadóideje, fordulhatnak megint a hazaiak. Ivan Lilov újabb két pontjával már hét a különbség, 7-0. Közben Juhos beüti második személyi hibáját is, Ivosev dobhat két büntetőt. Mindkettőt értékesíti, megvannak a vendégek első pontjai, 7-2.

2′ Sulovic szerez labdát saját palánkja alatt, Juhos Leventét indítja gyorsan, aki egy ziccer formájában újabb két pontot tesz hozzá a mérkőzéshez, 5-0.

1′ A másik oldalon sem hoz pontokat az első támadás, Djukanovic ront dobást. A másik oldalon Lilov megkezdi a pontgyártást, rögtön egy triplával, 3-0.

1′ Elkezdődött a találkozó, a Szedeák vezetheti az első támadást. Boltic tör be a palánk alá, azonban a visszajátszása kecskeméti kézben köt ki.

17.55 A Szedeáknál ma mutatkozhat be a Sopronból érkező Bán Tibor, már zajlik a bemutatás, néhány perc és kezdődik a találkozó!

17.45 Köszöntjük olvasóinkat a Városi Sportcsarnokból, hamarosan kezdődik a Kecskemét szegedi vendégjátéka. Forray Gábor tanítványai nagy önbizalommal vághatnak neki a találkozónak, hiszen a két ünnep között a bajnoki címvédő Szolnok ellen győzedelmeskedtek. Nikola Lazic dolgát viszont megnehezítette a felkészülés során a sok betegség, így gyakorlatilag egyszer sem tudott tizenkét embernek edzést vezényelni.

A mérkőzés 18 órakor kezdődik.

A mérkőzés elé

A mérkőzés beharangozóját ide kattintva olvashatják!

Default thumbnail
Előző sztori

Csütörtöki programajánló: Januári néphagyományok, Természet Kalendáriuma

Default thumbnail
Következő sztori

Akadálymentessé tennék a látássérülteknek a kormányzati kiadványokat

Legutóbbi hasonló cikkek