Járatoptimalizálás miatt változott a hulladékszállítás időpontja

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szemetszallitas01_gs

A Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. január 1-től a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási feladatok ellátása érdekében üzembe helyezte a KEOP-1.1.1/C/13-2013-0004 azonosítószámú projekt keretein belül beszerzett hulladékszállító tehergépjárműveit. A hulladékszállító gépjárművek használatba vétele mellett azok megfelelő kapacitáskihasználtságának biztosítása érdekében elvégezték a járatok optimalizálását is, ami szükség szerint a hulladékszállítás rend megváltozását vonja maga után.

A hulladékszállítási nap nem változott az új évben, viszont az edények ürítése a járatoptimalizálás elvégzésére tekintettel – az ingatlanának elhelyezkedése szerint – a megszokott időponttól eltérhet.

“A fentiekre tekintettel ezúton kérjük a Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a zökkenőmentes hulladékszállítás érdekében a megszokott napokon helyezzék ki hulladéktároló edényeket az ingatlan előtti útszakaszra, délelőtti szállítási rend szerint legkésőbb reggel 5:30-ig, délutáni hulladékszállítási rend szerint 10 óráig” – közölte a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Előző sztori

Hangyák eszközhasználatát vizsgálták szegedi kutatók

Következő sztori

Kétszázmilliós adócsalás miatt ítéltek el jogerősen két férfit Szegeden