Íjászat: minden szegedi versenyző kvalifikálta magát az országos bajnokságra

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

ea05d-wa-terem

Kecskeméten rendezték meg a Dél-alföldi régió teremíjász versenyét, ahol az országos bajnokságra történő kvalifikációs pontokért szálltak harcba a versenyzők.

Szegedről három olimpiai reflexíjas, egy csigás és egy vadászreflexes versenyző állt lővonalhoz. A 18m-es távon zajló kvalifikációs versenyen az UTC színeiben induló Banda Árpád felnőtt olimpiai kategóriában magabiztosan teljesítve első helyen végzett, míg Olasz Dániel Péter kadett olimpiai versenyző a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Az UTC-ÍSE versenyzője, Hőhn Gréta olimpiai ifjúsági versenyző felnőtt korcsoportban indulva negyedik helyen zárt, a szoros versenyen mindössze két körrel maradt le a harmadik, három körrel a második helyezett mögött.

Varga István csigás felnőtt versenyző az ötödik helyen, míg Gyarmati Gábor vadászreflexes senior íjász a második helyen végzett. Az elért pontszámokkal minden versenyző megszerezte az OB indulás jogát.

Előző sztori

A szegedi Fidesz vezetőivel egyeztetett Orbán Viktor

Következő sztori

Halálos baleset történt az 5-ös főúton