Floorball: szoros mérkőzésen maradt alul a Szegedi FE

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

floorball_mj73

A Torpedo JSC vendégeként szenvedett egygólos vereséget a szűk kerettel utazó Szegedi FE.

Nem indult zökkenőmentesen a hétvége a szegedi floorballosok számára, ugyanis ketten is az utolsó pillanatban váltak ki betegség miatt, majd technikai gondok is hátráltatták a csapatot az elutazásban. Ennek megfelelően a mérkőzés sem indult jól a vendég szempontból, a hazai csapat gyorsan kétgólos előnybe került. Bozsó hiánya meglátszott a szegedi védekezésen, sokszor maradtak le a támadó játékosokról vagy váltottak rosszul. A szegedi gólcsendet Papp Bálint törte meg a tizedik percben, de védekezésben továbbra is bizonytalanul mozgott a Szegedi FE, így az első harmad végén még egyszer sikerült bevennie a Torpedónak a vendég kaput.

Jól jött a szünet a szegedieknek, sikerült rendezni a sorokat, sőt, zsinórban három szerzett góllal 4-3-ra sikerült megfordítani a mérkőzés állását a második játékrészben. Nem tartott sokáig a vedég előny, egy perccel a negyedik szegedi gól után sikerült a hazaiaknak az egyenlítés, majd a harmad végén ismét megszerezte a vezetést a gödi alakulat. Az utolsó felvonás is tartogatott izgalmakat, hiszen a hazaiak a harmad elején ismét növelték előnyüket, vezettek 6-4-re, de a Szeged megint visszakapaszkodott és nyolc perccel a játékidő vége előtt megint döntetlent mutatott az eredményjelző. A slusszpoént azonban a Torpedo szolgáltatta: az 57. percben egy szerencsés távoli lövés akadt be a szegedi hálóba, s bár mindent megtettek a vendégek, az újabb egyenlítés már nem jött össze. A Szegedi FE legközelebb Veszprémben lép pályára.

Férfi floorball OB II, 10. forduló

Torpedo JSC – Szegedi FE 7 – 6 (3-1, 2-3, 2-2)

A Szegedi FE pontszerzői: Bak (0+1), Feil (1+0), Keszthelyi (0+1), Papdi (1+1), Papp B. (2+1), Papp T. (0+1), Papp Z. (2+0).

Előző sztori

Meghosszabbították néhány halgazdálkodási pályázat beadási határidejét

Következő sztori

A szegedi Fidesz vezetőivel egyeztetett Orbán Viktor