Bulvár

Csúszósak az utak Csongrád megyében

Csúszósak az utak Csongrád megyében

2017. január 13., péntek
Csúszósak az utak Csongrád megyében
kod_csuszos_esos_ut_osz

Megyszerte ónos eső nehezíti a közlekedést - írja a police.hu. A rendőrség óvatos közlekedésre figyelmezteti a lakosságot.

Ónos és havas eső miatt a folyamatos síkosságmentesítés ellenére is lefagyott útburkolatokra, csúszós útszakaszokra kell számítaniuk a közlekedőknek Csongrád megyében. Gépkocsival csak akkor induljanak el, ha feltétlenül szükséges! A megváltozott útviszonyok miatt vezessenek fokozott óvatossággal és körültekintéssel! Járműveik sebességét az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg! Ha tehetik, vegyék igénybe a tömegközlekedési eszközöket - figyelmeztet a rendőrség. A rendkívüli időjárás nagyobb odafigyelést igényel a gyalogosoktól is. A csúszós utak miatt a fékút többszörösére növekedhet, ezért körültekintően lépjenek a kijelölt gyalogos-átkelőhelyekre!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.