Közélet

Csongrád megyei foglalkoztatási paktum, már az Interneten is

Csongrád megyei foglalkoztatási paktum, már az Interneten is

2017. január 24., kedd
Csongrád megyei foglalkoztatási paktum, már az Interneten is
esza_logo
paktum-web-nyito

A megyei foglalkoztatási stratégia és akcióterv valamint a működési és monitoring kézikönyv után, idén januárban elstartolt a Csongrád megyei foglalkoztatási paktum honlapja is, a www.csongradmegyeipaktum.hu oldal.

A tavalyi évben Szegeden megrendezett paktum partnerségi fórumon

Kakas Béla

a Csongrád Megyei közgyűlés elnöke elmondta, hogy fejlesztés alatt van a megyei foglalkoztatási paktum weboldala, mely fontos szerepet fog betölteni a projekt kommunikációs tevékenységében, és a paktum projektben érdekeltek közötti információáramlásban egyaránt. Ezen keresztül ugyanis az érdeklődők megismerkedhetnek a program tartalmával, elolvashatják az aktuális munkaerő piaci híreket, és felmerülő kérdéseik kapcsán pedig felvehetik a megyei Paktumirodával a kapcsolatot.

Gyarmati Zoltán

, a megyei Paktum iroda vezetője elmondta, a fejlesztést, tesztelést, adatfeltöltést követően, január közepén elstartolt a www.csongradmegyeipaktum.hu weboldal. Az első visszajelzések igazolják a befektetett munka sikerét, mert munkáltatói és álláskeresői oldalról és a paktumszervezeti tagoktól egyaránt pozitív visszajelzések érkeznek az irodához. Egy igényes, áttekinthető és funkcionális weboldal született, mely tartalmazza a projekt legfontosabb információit, híreit, eseményeit, illetve minden paktumtagnak lehetőséget biztosítanak a bemutatkozásra is. A Paktumiroda vezetője elmondta, céljuk, hogy a weboldal minél szélesebb körben ismertté és látogatottá váljon, aktív kétoldalú kommunikáció jöjjön létre az iroda és az ügyfelek, érdeklődők között. Az iroda munkatársai készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére, az igénybe vehető támogatásokkal vagy bármely egyéb, a projekthez kapcsolódó kérdéssel kapcsolatban. Látogassák, kövessék a

www.csongradmegyeipaktum.hu

weboldalt és annak híreit, eseményeit, forduljanak bizalommal a Paktumirodához. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Projekt neve: Csongrád Megyei Gazdaság- és Foglalkoztatás-fejlesztési Együttműködési Program (PAKTUM) Projekt azonosító: TOP-5.1.1-15-CS1-2016-00001

szechenyi_2020_europai_szocialis_alap_17-01-24

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.