/

Nagy mennyiségű marihuánát csempészett az átalakított autóban egy svájci nő

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

marihuana_cannabis_kannabisz_kender

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy német rendszámú gépjármű ellenőrzése során, több mint 31 kg marihuána gyanús anyagot találtak a Röszkei Határkirendeltségen. Az ügyben kábítószer birtoklása miatt bűntetőeljárás indult.

A pénzügyőrök egy német rendszámú Mercedes Vaneo típusú járművet ellenőriztek a Röszkei Határkirendeltségen. A gépkocsit vezető svájci állampolgárságú nő elmondta, hogy bejelenteni való árut nem visz magával.

A nyilatkozatot a pénzügyőrök elfogadták, azonban az autó felépítésére tekintettel tételes vizsgálat mellett döntöttek.A gyári illesztésnél az autó környezetvédelmi tálcáját elmozdítva a vizsgáló pénzügyőr, nejlonnal borított, téglalap alakú csomagra lett figyelmes.

A további szerelést követően a fenéklemeznél kialakított rejtekhelyről, valamint a pótkerék üregében elhelyezett hegesztett fémdobozból összesen 56 csomagban, több mint 31 kg növényi törmelék került elő, amely a gyorsteszt szerint marihuána. A pénzügyőrök a marihuána gyanús anyagot, valamint a svájci nőt a rendőrség munkatársainak feljelentéssel átadták.

Előző sztori

A vásárhelyi 56 mártír története egy tömeggyilkosság-sorozat része

Default thumbnail
Következő sztori

Vádat emeltek a robbantással fenyegetőző szegedi férfival szemben

Legutóbbi hasonló cikkek