Közélet

A régi ruhagyárban lesz a BP új, szegedi szolgáltató központja

A régi ruhagyárban lesz a BP új, szegedi szolgáltató központja

2016. december 6., kedd
A régi ruhagyárban lesz a BP új, szegedi szolgáltató központja
szeged_ruhagyar_bp

A hosszú távú bérleti szerződés aláírásával új fázisba lépett a BP új, szegedi Globális Szolgáltató Központjának szeptember végén bejelentett terve. A dél-magyarországi egyetemvárosban létesülő irodaház egy újjáépített gyárban fog helyet kapni, ahol a cég 2020-ig 500 főt tervez foglalkoztatni.

"A történelmi jelentőségű régi Szegedi Ruhagyár épülete szolgál majd az új iroda helyszínéül. A 2020-ra várhatóan 500 fővel működő irodába a cég 2017 végéig kétszáz dolgozót tervez felvenni. A betölthető pozíciók a pénzügy, könyvelés, adózás, beszerzés, HR, tőzsdei kereskedés támogatás és ügyfélszolgálat területén lesznek elérhetőek. A felújítás várhatóan 2017 második felében fejeződik be, ekkor kerül majd sor az új iroda megnyitására" - derül ki a cég közleményéből. A tervek már készülnek az épület felújítására és a belső terek megfelelő kialakítására. A befektető Probart Kft. és a BP építészeti tervezőcsapata szorosan együttműködnek majd a munkálatok során, amelyek várhatóan még az idei évben elkezdődnek. A cél, hogy a homlokzat helyreállításával és a régi külső megőrzésével, de modern belső terek kialakításával egy ösztönző, huszonegyedik századi munkahely jöjjön létre. "Terveink szerint a kollégák kényelmes, könnyen megközelíthető, és minden szempontból kellemes munkahelyet kapnak majd, amely motiválja a közös munkát" - mondta

Knezevics Viktor

, a BP GBS Europe operatív igazgatója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.