Közélet

A magyarok átszoktak a minőségi csokimikulásokra

A magyarok átszoktak a minőségi csokimikulásokra

2016. december 3., szombat
A magyarok átszoktak a minőségi csokimikulásokra
csoki_mikulas

A Magyar Édességgyártók Szövetségének titkára szerint a magyarok átszoktak a minőségi csokoládéra, amit jelez, hogy szinte eltűntek a csokoládébevonóból készült figurák az áruházak polcairól.

Benke Anna

az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában azt mondta, csokimikulásból 130 különböző féle van forgalomban, többféle ízesítéssel. Hangsúlyozta, hogy már a cukorbetegek, paleodiétát, vagy egyéb, különleges étrendet követők is találhatnak maguknak megfelelő terméket és a választék is bővült. Szaloncukorból is száz féle kapható már az üzletekben a titkár elmondása szerint. Szerinte érdemesebb azt a szaloncukrot megvenni, amelyiknek valódi csokoládéból van a bevonata, a tölteléket pedig természetes anyagokból készítik. Felhívta ugyanakkor a figyelmet a szakszerű tárolásra, mivel a kakaóvaj nagy hőingadozásra könnyen kicsapódik, amely minőségi romlást ugyan nem okoz, de nem lesz annyira esztétikus a termék.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.