/

Szöllősi György lett a Nemzeti Sport főszerkesztője

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szöllősi Györgyöt nevezték ki Magyarország egyetlen sportnapilapja, a Nemzeti Sport főszerkesztőjének.

Az újságot kiadó Mediaworks hétfői közleményéből kiderül, hogy a 39 éves újságírónak 1995-ben jelent meg az első cikke a Nemzeti Sportban, amelynek korábban csaknem egy évtizeden át állt alkalmazásában.

Szöllősi ezt követően a Magyar Labdarúgó Szövetség sajtóosztályát vezette, majd a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia kommunikációs igazgatója volt annak 2007-es indulásától kezdve 2014-ig. A magyar FourFourTwo magazin főszerkesztője 2010 óta, tavaly áprilisban pedig megválasztották a Magyar Sportújságírók Szövetsége elnökének.

“A Nemzeti Sport kiadójának gondozásában jelent meg Puskás című életrajzi könyve, amelyet tavaly Nagy-Britanniában is kiadtak. Kulcsszerepet játszott a FIFA Puskás-díj megalapításában és Puskás Ferenc trófeáinak Spanyolországból történő hazaszállításában” – olvasható a közleményben.

A Nemzeti Sport eddigi főszerkesztője, Buzgó József stratégiai sportkapcsolati menedzserként folytatja tovább munkáját a Mediaworks-nél.

Előző sztori

Növekedhet a légszennyezettség

Következő sztori

Tíz kilométer hosszan elkészült a kettős védvonal a magyar-szerb határon