Bulvár

Szegedi üzletasszony lett az idei networking királynő

Szegedi üzletasszony lett az idei networking királynő

2016. november 25., péntek
Szegedi üzletasszony lett az idei networking királynő
ONK_20161026_DSC9604

Több mint 300 millió forint. Ennyi bevételt köszönhetnek Csongrád megyei vállalatok és vállalkozások annak a hölgynek, aki 2016-ban elnyerte a büszke NetworQueen címet. Kátai Krisztinát jelképesen az Országos Networking Konferencián koronázták a jutalékmentes üzleti ajánlások királynőjévé.

Az algyői Innovariant Nyomdaipari Kft. kereskedelmi vezetője 2013 óta tagja az „Aki ad, az nyer” filozófiát hirdető és követő nemzetközi üzleti közösségnek. A BNI (Business Network International) szegedi csoportjának megalapításakor két cikluson keresztül elnöki – később alelnöki, illetve mentorkoordinátori – pozícióban dolgozott. Jelenleg az egyik szegedi csoport mentora, emellett Csongrád megye fejlesztési igazgatói feladatait is ellátja. A Business Network International (BNI) a jutalékmentes üzleti ajánlásokra és a jelen gazdasági körülmények között rohamosan felértékelődő bizalmi ajánlásokra épít. „A BNI tagjaként kapcsolati tőkénk mozgósításával egy minősített piactérbe kapcsolódhatunk be. Óhatatlanul kerülnek be a napi munkámba olyan elemek, amelyek a BNI-on belül 30 éve eredményesen működnek. Új ügyfelekre, kapcsolatokra mindig szükség van, ennek kitűnő terepe a BNI” – foglalta össze tapasztalatait Kátai Krisztina. A sikeres üzleti modellnek köszönhetően a hazai BNI-tagok csak az idei évben már közel 22 milliárd forintnyi árbevételt generáltak egymásnak. Ebből Kátai Krisztina 300 millió forinttal emelte tagtársai árbevételét - mindezzel jelképesen is fejére kerülhetett a „NetworQueen” koronája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.