Közélet

Szájer József maradt az Európai Parlament néppárti frakciójának alelnöke

Szájer József maradt az Európai Parlament néppárti frakciójának alelnöke

2016. november 16., szerda
Szájer József maradt az Európai Parlament néppárti frakciójának alelnöke
ópusztaszer-2016.08.20.037

Szájer József európai parlamenti képviselőt, a Fidesz politikusát újraválasztotta alelnökévé az Európai Néppárt európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportja Brüsszelben - közölte a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportja szerdán.

A tájékoztatás szerint

Szájer József

tölti be a leghosszabb ideje a néppárti képviselőcsoport alelnöki tisztét. A fideszes EP-képviselőt 2004 óta hatodik alkalommal választották újra, további két és fél évig lesz a képviselőcsoport frakcióvezető-helyettese, valamint folytathatja a 2009 óta betöltött jogalkotásért felelős alelnöki munkáját. Az Európai Néppárt európai parlamenti képviselőcsoportja tisztújító frakcióülésén titkos szavazás útján, a szavazatok 97,8 százalékával újraválasztotta a bajor

Manfred Webert

(CSU) frakcióvezetőnek, valamint egy kivétellel megerősítették tisztségükben az eddigi tíz frakcióvezető-helyettest. Az Európai Néppárt decemberben fogja bejelenteni, hogy kit jelöl az Európai Parlament elnöki posztjára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.