Közélet

Ruhát gyűjtenek a hajléktalanoknak a Szolidaritás Éjszakáján

Ruhát gyűjtenek a hajléktalanoknak a Szolidaritás Éjszakáján

2016. november 17., csütörtök
Ruhát gyűjtenek a hajléktalanoknak a Szolidaritás Éjszakáján
szolidaritasejszakaja

Tizenkettedik alkalommal rendezi meg az Egyetemi Lelkészség a Szolidaritás Éjszakáját. A rendezvény célja, hogy felhívja a társadalom figyelmét a nehéz körülmények között élő hajléktalanok helyzetére.

Az Egyetemi Lelkészség - Árpádházi Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódóan - tizenkettdik alkalommal rendezi meg a Szolidaritás Éjszakája elnevezésű programot, amelynek célja, hogy felhívja a társadalom figyelmét a krízisidőszakban a rendkívül nehéz körülmények között élő hajléktalanok helyzetére. A Szegedi Katolikus Egyetemi Lelkészség minden alkalommal meleg étellel, teával, adományokkal, valamint néhány jó szóval várja a rászorulókat és természetesen azokat is, akik szeretnének, de nem mernek kérdezni az utcán vagy éppen a padokon üldögélő emberektől. A rendezvényen szeretettel várják az érdeklődőket a Szolidaritás Éjszakájára november 17-én, csütörtökön este fél hétkor a Dóm téren.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.