Ruhát gyűjtenek a hajléktalanoknak a Szolidaritás Éjszakáján

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szolidaritasejszakaja

Tizenkettedik alkalommal rendezi meg az Egyetemi Lelkészség a Szolidaritás Éjszakáját. A rendezvény célja, hogy felhívja a társadalom figyelmét a nehéz körülmények között élő hajléktalanok helyzetére.

Az Egyetemi Lelkészség – Árpádházi Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódóan – tizenkettdik alkalommal rendezi meg a Szolidaritás Éjszakája elnevezésű programot, amelynek célja, hogy felhívja a társadalom figyelmét a krízisidőszakban a rendkívül nehéz körülmények között élő hajléktalanok helyzetére.

A Szegedi Katolikus Egyetemi Lelkészség minden alkalommal meleg étellel, teával, adományokkal, valamint néhány jó szóval várja a rászorulókat és természetesen azokat is, akik szeretnének, de nem mernek kérdezni az utcán vagy éppen a padokon üldögélő emberektől.

A rendezvényen szeretettel várják az érdeklődőket a Szolidaritás Éjszakájára november 17-én, csütörtökön este fél hétkor a Dóm téren.

Előző sztori

Megállapodást köthet a város és a hulladékgazdálkodási cég

Következő sztori

Két előadást visz színpadra a Szegedi Kortárs Balett pénteken és szombaton