Sport

Női kézilabda: mind a négy pontot elvitték az algyői lányok Makóról

Női kézilabda: mind a négy pontot elvitték az algyői lányok Makóról

2016. november 6., vasárnap
Női kézilabda: mind a négy pontot elvitték az algyői lányok Makóról

Az FKSE junior csapata simán, felnőtt csapata szoros mérkőzésen győzött Makón.

Három hetes pihenő után léptek pályára az algyői lányok Makón. A juniorok megadták az alaphangot,

Almási Dóri

játékosai sima mérkőzésen verték a hazaiakat. A felnőtteknél a hazaiak kezdtek jobban a 22. percben már 9-6 állt az eredményjelzőn, de ekkor jött egy mindent elsöprő vendégroham és a 27. minutumban már 9-13-at mutatott a tábla. A szünetig kettő maradt meg a vendég előnyből. Fordulás után ellépett öttel az FKSE, sőt a félidő felénél már hat volt a különbség (17-23), s bár a végjátékban a makóiak feljöttek 25-26-ra,

Tóth Orsolya

kilencedik találata mindent eldöntött.

Eredmények

Makó KC-FKSE 8-29 (3-11)

Gólszerzők:

Sándor Petra 8, Benák 6/2, Fejes 5/3, Terbe 3/1, Farkas 2/1, Kabók 2, Rabi 2/1, Sándor Laura 1, Szabadkai, Gion, Korom nem lőtt gólt.

Makó KC-FKSE 25-27 (12-14)

Makó 200 néző, vezette: Rápás, Sebők, korrekten.

FKSE:

Almási - Gercsó 5/2, DÁVID ZS. 3, Dankó, Vér, TÓTH 9/3, RÉTI 6. Csere: DÁVID D., Szabadkai (kapusok), Reigl 2, Csányi 1/1, Alföldi, Gombos, Szűcs 1, Draxler R., Fejes.

Edző:

Arany Zoltán.

Makói KC:

Cseh - Nagy N. 2, DRAXLER D. 4, DRAXLER O. 7/3, Debreczeni 1, Kozserán 4, Kutasi 2 Csere: Kozserán K., Ocsenás, Molnár, Rózsa 1, Szeder 2, Csák, Murvai, Dénes, Antal 2.

Edző:

Nagy János Miklós

Kiállítások:

4 ill. 8 perc.

Hétméteresek:

3/3 ill. 9/6. Arany Zoltán:

"Az első félidőben 9-6-os makói vezetésnél csináltunk egy hét-nullás sorozatot, s gyakorlatilag eldöntöttük a meccset. A fordulás után volt, hogy hattal is vezettünk. A végjáték szoros lett, de a lányoknak helyén volt a szívük. Gratulálok Nekik."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.