Labdarúgás: Gosztonyi-góllal verte a Szegedet a Kisvárda

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szeged2011_puskasakademia26_gs

Nehéz talajú pályán kemény meccset vívott Szabolcsban a Grosics, sokáig tíz emberrel futballozva nem jött össze a pontszerzés.

Kisvárdai Várkerti Stadion, 400 néző
2016. november 20., 13.00
Kisvárda Master Good
Szeged 2011-Grosics Akadémia
A meccs véget ért.

Játékvezető: Molnár Attila •* Asszisztens: Horváth Zoltán, Bertalan Dávid
1
0

Labdarúgó NB II 17. forduló:

Kisvárda Master Good – Szeged 2011-Grosics Akadémia 1-0 (1-0). Kisvárdai Várkerti Stadion, 400 néző, vezette: Molnár Attila (Horváth Zoltán, Bertalan Dávid).
Kisvárda: Ivancsics – Hei, Fodor F., Vári, Minczér, Lucas, Vermes, Grumic (Oláh 61′), Cseri (Fodor A. 73′), Gosztonyi, Karacs (Rajczi 68′). Vezetőedző: Révész Attila.
Szeged: Szántai – Tóth, Coroian (Horváth A. 77′), Jagodics, Germán, Andorka (Geiger 65′), Farkas, Zabari, Achim, Király P., Zádori (Balogh G. 77′). Vezetőedző: Klausz László.
Gólszerző: Gosztonyi A. (19′)
Kiállítva: Farkas M. (58′)

Klausz László: “Megilletődötten kezdtünk, és bár voltak nehezítő körülmények, inkább a saját csapatommal foglalkoznék. A második félidőben emberhátrányban is felülmúltuk az ellenfelet, de a három pontot a hazaiak szerezték meg.”

Online közvetítésünk:

VÉGE!

93′
Vége a mérkőzésnek, győzött a Kisvárda, Gosztonyi András pompás szabadrúgásgólja három pontot ért.
92′
Tóth mentett a vonalról egy várdai kontra végén.
86′
Nincs veszély sajnos a szegedi akciókban, miközben egyre nagyobb területek nyílnak a várdaiak előtt.
79′
Rizikót is vállalt a cserékkel Klausz László, mindent megtesz az átszervezett Szeged az egyenlítésért.
78′
Coroiant Horváth Attila, Zádorit Balogh Gusztáv váltotta a látogatóknál. A Kisvárda is kettőt cserélt közben, Rajczi Péter az egyik új ember a hajrára.
72′
Mindkét kispad egyre többet foglalkozik a játékvezetéssel, reklamálások, viták kísérik az ítéleteket. Az az igazság, hogy a piros lap felpaprikázta a kedélyeket, és mintha megzavarta volna a sporit. Próbál agresszíven letámadni és támadni a Szeged, szervezetten védekezik a Kisvárda, és figyeli, mikor törhet előre gyorsan.
67′
Az emberhátrányban játszó Szeged támad ezekben a percekben, a Klausz-tanítványok birtokolják és járatják a labdát, a Kisvárda kivárásra focizik, el szeretné érni, hogy kinyíljanak a vendégek.
65′
Grumicot Oláh Gergő váltotta hazai oldalon, nálunk Andorka helyére Geiger érkezett.
63′
Zabarit furcsa körülmények között tüntették el a tizenhatoson belül a hazaiak, a csattanást messziről lehetett hallani, ám a játékvezető nem látott okot a közbeavatkozásra.
60′
Emberhátrányban is egyenlíthettünk volna, de nem sikerült: Király Patrik kapott remek kiugratást, kifutott elé Ivancsics, akin átpörgette a labdát, mely viszont a felső lécet találta el, és onnan nem befelé perdült.
58′
Bal oldali kisvárdai támadást Farkas Márk akasztott meg szabálytalanul, a feltartásáért járt a második sárga, ami pedig pirosat ér sajnos, tehát tíz emberrel folytatjuk tovább.
53′
Zabari húzott el a bal szárnyon, beadását Andorka tudta volna átvenni, de inkább átengedte Germán Tamásnak, aki 16 méterről lőtt, nem okozott gondot Ivancsics Alexnak. Továbbra is lényeges körülmény, hogy nehéz a talaj, mert ebben az akcióban is több volt, de technikailag bonyolult ma kivitelezni bármit is. Egyébkét nyíltabbá kezd válni mindkét csapat játéka.
48′
Látható, hogy a mieink agresszívebben léptek fel a második félidőben, felhjebb tolták játékukat, igyekeznek letámadni a kisvárdaiakat már a saját térfelükön. Ez nagyobb helyzetet azonban még nem eredményezett az első három percben.
46′
A Szeged hozta játékba a labdát a második felvonásban, egyik csapat sem cserélt.

SZÜNET!

45′
Véget ért az első félidő, hátrányból várja a folytatást a Szeged.
41′
A szegediek vezetnek támadásokat a félidő utolsó perceiben, visszahúzódott, és kontrákra rendezkedett be az egygólos előnyben lévő hazai gárda.
36′
Cseri Tamás nem találta el tökéletesen a keresztbe, kapásra ívelt labdát, mely – a vele szemben álló védőket is meglepve – furcsán és váratlanul pattant fel előtte a földön, ám így is veszélyes lett a kísérlet, úgy törte el ugyanis a kisvárdai 24-es, hogy a kapufánkról vágódott le végül, oldalra, kifelé.
31′
Kis híján összejött az egyenlítés! Zabari Krisztián tört előre a bal oldalon, egészen az alapvonalig jutott, onnan visszagurított, a tizenegyespont és a tizenhatos vonala közötti területre Andorka Péter robbant be, lövése a lábak között utat is talált, ám Ivancsics Alex kapus nagy bravúrral lábbal szögletre tudott hárítani.
25′
Átvette az irányítást a Kisvárda, mely most egyértelműen fölényben focizik. Nem sokkal ezelőtt Gosztonyi szinte ugyanarról a helyről rúghatott ismét szabadot, ahonnan a 19. percben betalált, ez a kísérlete nem volt olyan pontos, mintegy két méterrel a felső léc felett szállt el.
19′
GÓÓÓL 1-0! Király Patrik szabálytalankodott 22 méterre a szegedi kaputól, a szabadrúgást a hazaiak talán legjobbja, Gosztonyi András vágta jobbal a ketrecünk jobb oldalába, vezet a Kisvárda.
15′
Az első szegedi lehetőséget is feljegyezhettük. Andorka Péter adott középre, a várdai kapus csak öklözni tudta, Germán Tamás 15 méterről lőtte kapura a kivágódó labdát, nem sokkal fölé.
13′
Percről percre egyre nehezebb és mélyebb a talaj, jellemzően a középpályán harcolnak egymással a srácok.
8′
Az első veszélyes lövést a kisvárdaiak eresztették el 18 méterről, a kapufáról vágódott a labda az alapvonalon túlra, úgy láttuk, Szántai Leventének nem kellett beleérnie.
6′
A sáros, nehéz talajon komoly küzdelem alakult ki, a mieink a középpályát igyekeznek megszállni.
1′
A hazai együttes kezdte a mérkőzést. Ők fehér mezben futballoznak, a mieink kékben.

12.30: Köszöntjük Önöket, hamarosan indul a derbi! Nem lesz könnyű dolga a Szeged 2011-nek Révész Attila együttese ellen, a rangadó alakulását figyelemmel kísérhetik portálunkon.

A találkozó és az élő közvetítés Molnár Attila sípjelére 13 órakor indul.

A találkozó elé:

Vérbeli rangadót vívnak a szegediek, hiszen ellenfelük a 29 ponttal a második helyen tanyázó, NB I-es álmokat dédelgető Kisvárda Master Good. A mieink 26 ponttal jelenleg a hetedikek, de egy bravúrral feljebb is léphetnek.

Beharangozó írásunk ide kattintva olvasható el.

Default thumbnail
Előző sztori

Németországban a lakosság többsége támogatja, hogy Angela Merkel maradjon kancellár

Következő sztori

Labdarúgás: zsinórban hetedik győzelmét szerezte meg a HFC a Mórahalom ellen + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek