Sport

Kézilabda: bravúros továbbjutás az SZKKSE-től

Kézilabda: bravúros továbbjutás az SZKKSE-től

2016. november 1., kedd
Kézilabda: bravúros továbbjutás az SZKKSE-től
szkkse_tanc

Nagyszerűen teljesített a PC Trade Szeged KKSE a keddi Magyar Kupa mérkőzésen: Dobó Mónikáék az NB I-es Kisvárdát ütötték el a kupa további küzdelmeitől.

Nagy bravúrt hajtott végre a PC Trade Szeged KKSE, amely a Magyar Kupa harmadik fordulójában az NB I-es Kisvárdát fogadta. Barna Éváék végig koncentráltan tudtak játszani esélyesebb ellenfelükkel szemben, ennek köszönhetően a szünetben egy góllal vezettek. A fordulást követően is maradt a szegediek extra játéka, és bár végül a Kisvárda hasonló arányban nyerte a második harminc percet, de a kupa szabályainak értelmében ebben az esetben az alacsonyabb osztályú együttes lép tovább, így a 24-24-s döntetlennek köszönhetően az SZKKSE jutott a következő fordulóba.

A Magyar Kupa III. fordulójának további párosításai:

november 2., 17.00

Alba Fehérvár-Siófok.

18.00

Dunaújváros-Vác, Szekszárd-NEKA, Vasas-Mosonmagyaróvár.

18.15

Budaörs-Érd.

18.30

Kecskemét-MTK.

november 13., 17.00

Békéscsaba-DVSC.

Női kézilabda Magyar Kupa, III. forduló

PC Trade Szeged KKSE - Kisvárdai KC 24-24 (15-14)

Szeged, újszegedi sportcsarnok. Vezette: Nagy Ferenc, Túróczy József.

SZKKSE:

Dobó Mónika- Szepesi Ivett 8/5, Barna Éva 3, Bárány Krisztina, Kuti Szandra, Valovics Nóra 5, Lovistyék Kitti 3, Cs.: Homoki Regina, Aron Andrea 2, Berta Nikolett, Dömény-Veress Zsuzsanna, Kaposvári Anita, Mikó Gréta 3, Szabó Janka, Hanczvikkel Zsanett

Edző:

Bakó Botond. Bakó Botond:

"Azt gondolom, a továbbjutás önmagában mindent elárul a mai teljesítményről. Ki kell emelnem a csapat óriási tartását, azt a hitet, ahogy a lányok ma a pályára léptek, figyelmen kívül hagyva azt, hogy NB I-es csapat ellen játszottunk. A legfontosabb kérésem az volt, hogy higgyünk magunkban, abban, amire képesek vagyunk, felszabadultan és bátran játsszunk. Ma olyat láttam lányaimtól, amire büszke vagyok és nekik is az kell lenniük, hiszen azért dolgoznak nap mint nap, sokat, nagyon sokat. Igazi csapatmunka volt vezéregyéniségekkel, mindenki küzdött a sikerért és megérdemelten jutottunk tovább, mert elhittük, hogy sikerülhet. Gratulálok a lányoknak, bebizonyították, hogy nincs lehetetlen."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.