Kanadai doom és német sludge a Várkertben

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

zene_koncert_rock_metal

Nemzetközi fémzene-bulira vár csütörtök este a End Hits & Darvasi Unity a Grand Café Várkertben, az egri Shapat Terror mellett a német Earth Ship és a kanadai Zaum is színpadra lép majd.

A lassú, elszállós zenék kedvelőit várják a Grand Café Várkertben csütörtök este, a 20 órai kapunyitással kezdődő bulin a súlyos riffek és a lehengerlő basszustémák játsszák majd a főszerepet. Elsőként az egri Shapat Terror hozza a stoner-metal-grunge keverékét kőkemény riffekkel és fülbemászó énekdallamokkal.

A hazai csapatot a német “sludge, stoner, riff” egyveleg Earth Ship követi a színpadon, hogy bemutassa idén megjelent “Hollowed” című lemezét.

Az estét a kanadai mantra-doom-al támadó Zaum zárja, a basszusgitár-dob duó alkotta banda harmadik alkalommal tér vissza Szegedre, hogy az idén megjelent ’Eidolon’ című – mindössze 2 számos, ám darabonként 21 perces dalokból álló – nagylemezét élőben is meghallgathassa a Napfény Városának közönsége.

Előző sztori

Kosárlabda: Kiss Zsolt a továbbjutást sem tartja elképzelhetetlennek

Következő sztori

Labdarúgás: Tóth Ákos: „A futball a szenvedélyem, de most egy kicsit elég volt”

Legutóbbi hasonló cikkek