Ismét színes programokkal várja látogatóit a vásrhelyi Bessenyei Ferenc Művelődési központ

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hegedûs Endre;

A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ ezen a héten is változatos és érdekes programokkal vár minden kedves érdeklődőt a kisgyermekektől a színházi előadások szerelmesein át, egészen a dixie zene kedvelőkig.

November 25-én, pénteken, a II. emeleten reggel 9.00-19.00 között tekinthető meg a nagy érdeklődésnek örvendő Vasútmodell kiállítás, mely sok szeretettel várja nemcsak a modellezőket, de a vasút szerelmeseit is, ahol a legkisebbek fa vonatokkal is játszhatnak, illetve egy retro játék kiállításba is belecsöppenhetnek.

Advent első hétvégéjének első napján, szombaton, november 26-án este 19 órától a Molnár Dixieland Band lép színpadra, meghívott vendégünk St. Martin saxofon művész lesz, míg advent első vasárnapján délután 15 órától kézműves foglalkozással várják az érdeklődőket. A BFMK aulájában Adventre készülődvén, ünnepi díszeket készítenek, majd ezt követően 17 órakor sor kerül az idei Karácsonyi vásár ünnepélyes megnyitására és az első adventi gyertya meggyújtására a BFMK előtt.

A nap zárásaként a Magyarkanizsai Udvari Kamaraszínház: Kié ez az ország? című előadása tekinthető meg 18 órai kezdettel a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ színháztermében.

Előző sztori

Változik a hulladékszállítás időpontja Szeged belvárosában

Következő sztori

Jobbágyi Gábor könyvét mutatták be az Emlékpontban