Bulvár

Ezek lesznek idén a legmenőbb karácsonyi ajándékok

Ezek lesznek idén a legmenőbb karácsonyi ajándékok

2016. november 25., péntek
Ezek lesznek idén a legmenőbb karácsonyi ajándékok
46179810 - christmas presents under a tree

Fénysebességgel közelednek az ünnepek, amit talán nem is veszünk még észre, hiszen nem nagyon esett hó, a hőmérő higanyszála csak este 10 óra után csúszik 0 fok alá, napsütéses – bár azért elég hideg – őszi reggelekre ébredünk és még nincs nagyon karácsonyi dekoráció sehol. Pedig november derekát éljük, ha belegondolunk, már csak bő egy hónap, és a fát kell díszíteni.

Az ajándékvásárlási pánikot az idén is advent első vasárnapja hozza, ami november 27-én következik be. A legtöbb üzlet már most kiváló akciókkal jelentkezik, amit érdemes kihasználni, hiszen 2 hónap alatt csak okosabban gyűjthetjük be a jobbnál-jobb ajándékokat, mint az utolsó héten, amikor csak a tömegtől és a versengéstől szenvedünk. Mutatunk két kiváló ajándékot az idénre, és néhány ezekhez kapcsolódó ötletindítóval is szolgálunk…

Fotós cuccok nem csak fotósoknak

Ma már mindenki fotós, mobiltelefonos szelfifigura. Nincs ezzel semmi baj, az emlékeket jó megörökíteni, és meg is kell örökíteni, de akinek van is egy kis szépérzéke, esetleg valamilyen különleges perspektívából látja a világot, vagy mondjuk egyszerűen csak sokat utazik – vagy éppen készül valami nagy útra –, azok számára tökéletes ajándék egy komolyabb fényképezőgép, vagy ha már rendelkezik fotós felszereléssel, akkor valamilyen bővítmény, kiegészítő. Szülők, ha a gyerek fogékony a képkészítésre, akkor itt az ideje a kezébe adni egy tükörreflexes gépet, még mielőtt elfelejtené, hogy szeret fotózni! Az Extreme Digital most egy egészen jó ajánlattal jelentkezik a még fotós cucc nélkülieknek, hiszen csomagban kínál egy nagyon erős gépet. A Nikon D3400 objektívvel együtt (AF-P 18-55 VR), táskában és egy 8 GB-os SD kártyával nagyon jó ajánlat karácsonyra + a 3 év garancia sem kutya.

Itt van még több infó

, érdemes rákeresni és óriási meglepetést és örömet okozni. A fényképezőgép egyébként az egész családnak kiváló ajándék, hiszen könnyű használni, és minőségesen lehet a családi eseményeket ez után megörökíteni. Ajándékot vásárolni sosem volt egyszerű dolog, főleg a hozzánk legközelebb állókat nehéz meglepni, hiszen óriási az akarat bennünk, hogy valami különlegest adjunk, de mivel azt szeretnénk, hogy az hasznos is legyen, így általában abba futunk bele, hogy a hölgyek valami háztartási gépet kapnak, a férfiak pedig szerszámot. Ebben semmi rossz nincs, hiszen használni fogják/fogjuk, de az „üzenet” akarva-akaratlanul is az, hogy a nőnek a konyhában, a férfinak a garázsban a helye – ez pedig nem valami meghitt dolog így karácsonykor.

Tartós szőrtelenítés a hölgyeknek

A hölgyeket most nagyon is meg lehet lepni, hiszen a tartós szőrtelenítésre alkalmas Remington IPL tökéletes ajándék lehet. Hogy miért? A válasz könnyű, csak meg kell találni. A nőknek mindig is kellemetlen perceket és napokat okozott a szőr eltávolítása, még akkor is, ha ez egy kissé tabutéma számukra, és még párjuknak sem mesélnek, panaszkodnak róla. Ám ha visszagondol a strandolás előtti órára és a nyaralás előtti napra, akkor bizony felsejlik egy-két pillanat, amikor láthattuk rajta ennek a jeleit. Ha

egy tartós szőrtelenítő gépet kap a hölgy kedvesétől

, az több üzenetet is hordoz magában, ami pedig mind a törődés és az odafigyelés köré irányul. Egyrészt a hölgy meg fog lepődni és meg fog hatódni azon, hogy a férfi tényleg figyel rá, és nem is gondolta, de észrevette, hogy mennyit szenved ezzel a dologgal, másrészt nem hunyt szemet ez felett, hanem keresett a probléma megoldására egy lehetőséget, illetve harmadrészt az is eszébe fog jutni, hogy ezzel mennyi időt és energiát szabadíthat fel, ami ugyancsak előnyére válhat. A férfi tehát időt, stresszmentességet, és kellemes nyugalmat is ajándékoz ezzel a hölgynek.

Sportóra az uraknak

A nők biztosan azt mondják, hogy a férfiaknak a legnehezebb ajándékot vásárolni, a férfiak biztosan fordítva érzik ezt, a gyerekek pedig azt mondják, sosem tudnak a szülőknek mit venni. Ez mind igaz és mind nem igaz, hiszen ha csak összeszámoljuk, hogy év közben hány óhajt és sóhajt, „ezt szeretnémet” és „azt szeretnémet” hallunk, akkor igazából rengeteg ajándékötletet menthetünk el. Nézzünk most egy jó ajándékötletet a férfinak, ami nem szerszám. A sportórák igazán jól jönnek manapság, hiszen lépésszámláló, pulzus és aktivitásmérő van bennünk. Ha a férfi nem is sportol, akkor is jól jön ez az óra, hiszen láthatja, hogy mennyire mozgásszegény az élete, és talán változtat is – mondjuk kerékpárral megy munkába, kikerüli a mozgólépcsőket, többet sétál stb. Ha sportol, akkor egyértelmű, hogy miért jó ajándék ez. Tudjuk, hogy a mozgás mennyire fontos, főleg manapság, amikor mindenki ülőmunkát végez. Ezzel a kis eszközzel azt érhetjük el, hogy ezt ő maga egye észre, és tegyen ez ellen – ez a legjobb módja az életmódváltás kezdetének.

Itt

egy igen jó példa az Extreme Digital boltjából. Kedves hölgyek és urak, idősebbek és fiatalabbak, reméljük, hogy a segítségükre voltunk, és kissé el tudtak merülni az ajándékozás lényegében. Nem az összegeken és az ajándékok nagyságán van a hangsúly, hanem a törődésen és az odafigyelésen, hogy észrevesszük, hogy a legkedvesebbnek mire van, vagy mire lenne szüksége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.