Írjon nekünk

Rúzs

Ridikül Klub indul Szegeden Dióssy Klárival – A napfény városa a szíve csücske maradt

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

diossy_klariDióssy Klári örökre szívébe zárta Szegedet, ezért bármikor szívesen mond igent a városból érkező felkérésekre. A műsorvezető a Lokál Extrának a csütörtöki Ridikül Klub kapcsán arról mesélt, hogyan hangolódnak az adventi ünnepekre férjével és a kétéves Mátéval.

„Szeged mindig is a szívem csücske marad. Főiskolásként kerültem a városba, s bár családilag nincs kötődésem, egyből éreztem, hogy azonnal befogadott a város. A kollégáim is tudják ezt, ezért ha Szegedről van szó, mindig rám gondolnak” – kezdte Dióssy Klári. A televíziós műsorvezető a mai napig szívesen visszajár a Tisza-parti városba, november 24-én a Tisza Lajos Közéleti Egyesület szervezésében a Ridikül Klubbal érkezik Szegedre, a téma pedig nem más lesz, mint az adventi készülődés.

„Amikor eljöttem, a szívem megszakadt egy picit. Amikor még Budapestet nem tekintettem az otthonomnak, de már nem Szegeden éltem, szinte minden hétvégén visszajártam. A legtöbb szegedi barátom családos volt már akkor, ezért el kellett döntenem, ha új életet akarok, akkor új barátokat is kell találnom a fővárosban. A társasággal, akiket a körzeti stúdióban megismertem, valamilyen formában tartom a kapcsolatot, de már nem olyan aktívan, mint régen. Soha nem jöttem volna el Budapestre, ha a körzeti stúdiók akkor nem zárnak be. Szegeden tanultam meg a szakmát, rengeteg élmény köt a városhoz” – emlékezett vissza.

Dióssy Klárinak az év ezen időszaka már nemcsak a munkáról szól, hanem az adventi készülődésről is. Az ünnepek közeledtével előkerülnek az illatos gyertyák és a karácsonyi hangulatot idéző díszek. „Az első számú szempont nálunk az óvatosság, hiszen Máté mindenhová fel tud mászni. De az biztos, hogy a lakásunkon is hamarosan meglátszik a készülődés. Olyan programokra igyekszünk elmenni, melyek Máté számára is érdekesek lehetnek, akár bábelőadásokra vagy ringató foglalkozásokra. December 2-án kilátogatunk a Télapó expresszre, majd a Nyugati pályaudvartól elvonatkozunk a vasúttörténeti parkba. Ezt az adventet tényleg neki akarjuk szenteli.”

Ridikül Klubot indít – nem csak hölgyeknek! – a Tisza Lajos Közéleti Egyesület. A Lobby Caféban (Kárász utca 17.) november 24-én (csütörtökön) 18 órától az adventi készülődésről faggatja vendégeit Dióssy Klári. A meghívottak között lesz: Gujdár Judith, a Darling Szalon tulajdonosa; Juhász Tünde Csongrád megyei kormánymegbízott; valamint Várkonyi Ágnes csecsemő- és gyermekgyógyász. A beszélgetéshez egy meglepetés férfivendég is csatlakozni fog.

Kommentek

Rúzs

Fenséges fürjes finomságok + FOTÓK

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Vitaminban gazdag, alacsony a koleszterin tartalma és a tyúktojásra allergiások is fogyaszthatják. Az üvegbe zárt fürjes finomságok, az első kóstolásnál leginkább a felejthetetlen „akarok még” érzését váltják ki.

Tovább olvasom

Rúzs

Répás finomságokkal hódítanak a domaszékiek

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Tarolt a répalé és a répalekvár a Csongrád Megyei Értékek Napján. Az ínyenc fogásokat nem csak a kifinomult gasztrokibicek tudják megkreálni. Az egyszerű receptek alapján bárki könnyedén elkészítheti őket.

Tovább olvasom

Egyetem

Uzsonnabarát iskolatáska, soha el nem törő vonalzó + FOTÓK

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Másfél hónap múlva kezdődik a tanév. Az üzletekben már javában beszerezhetjük a szükséges kellékeket. Talán meglepő, de az örökké változó divat ezt a területet sem kíméli, így évről évre újabb trendekkel találkozhatunk a polcokon.

Tovább olvasom

Aktuál