Bulvár

Ridikül Klub indul Szegeden Dióssy Klárival - A napfény városa a szíve csücske maradt

Ridikül Klub indul Szegeden Dióssy Klárival - A napfény városa a szíve csücske maradt

2016. november 23., szerda
Ridikül Klub indul Szegeden Dióssy Klárival - A napfény városa a szíve csücske maradt
diossy_klari

Dióssy Klári örökre szívébe zárta Szegedet, ezért bármikor szívesen mond igent a városból érkező felkérésekre. A műsorvezető a Lokál Extrának a csütörtöki Ridikül Klub kapcsán arról mesélt, hogyan hangolódnak az adventi ünnepekre férjével és a kétéves Mátéval.

„Szeged mindig is a szívem csücske marad. Főiskolásként kerültem a városba, s bár családilag nincs kötődésem, egyből éreztem, hogy azonnal befogadott a város. A kollégáim is tudják ezt, ezért ha Szegedről van szó, mindig rám gondolnak” – kezdte

Dióssy Klári

. A televíziós műsorvezető a mai napig szívesen visszajár a Tisza-parti városba, november 24-én a Tisza Lajos Közéleti Egyesület szervezésében a Ridikül Klubbal érkezik Szegedre, a téma pedig nem más lesz, mint az adventi készülődés. „Amikor eljöttem, a szívem megszakadt egy picit. Amikor még Budapestet nem tekintettem az otthonomnak, de már nem Szegeden éltem, szinte minden hétvégén visszajártam. A legtöbb szegedi barátom családos volt már akkor, ezért el kellett döntenem, ha új életet akarok, akkor új barátokat is kell találnom a fővárosban. A társasággal, akiket a körzeti stúdióban megismertem, valamilyen formában tartom a kapcsolatot, de már nem olyan aktívan, mint régen. Soha nem jöttem volna el Budapestre, ha a körzeti stúdiók akkor nem zárnak be. Szegeden tanultam meg a szakmát, rengeteg élmény köt a városhoz” – emlékezett vissza. Dióssy Klárinak az év ezen időszaka már nemcsak a munkáról szól, hanem az adventi készülődésről is. Az ünnepek közeledtével előkerülnek az illatos gyertyák és a karácsonyi hangulatot idéző díszek. „Az első számú szempont nálunk az óvatosság, hiszen Máté mindenhová fel tud mászni. De az biztos, hogy a lakásunkon is hamarosan meglátszik a készülődés. Olyan programokra igyekszünk elmenni, melyek Máté számára is érdekesek lehetnek, akár bábelőadásokra vagy ringató foglalkozásokra. December 2-án kilátogatunk a Télapó expresszre, majd a Nyugati pályaudvartól elvonatkozunk a vasúttörténeti parkba. Ezt az adventet tényleg neki akarjuk szenteli.”

Ridikül Klubot indít – nem csak hölgyeknek! – a Tisza Lajos Közéleti Egyesület. A Lobby Caféban (Kárász utca 17.) november 24-én (csütörtökön) 18 órától az adventi készülődésről faggatja vendégeit Dióssy Klári. A meghívottak között lesz: Gujdár Judith, a Darling Szalon tulajdonosa; Juhász Tünde Csongrád megyei kormánymegbízott; valamint Várkonyi Ágnes csecsemő- és gyermekgyógyász. A beszélgetéshez egy meglepetés férfivendég is csatlakozni fog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.