Közélet

A vízadagoló előnyei a téli időszakban

A vízadagoló előnyei a téli időszakban

2016. november 23., szerda
A vízadagoló előnyei a téli időszakban
winter-260817-tel-ho-havazas-hideg

Ugyan még csak novembert írunk, de már egyre hamarabb sötétedik és a hőmérséklet is napról-napra hidegebb. A folyadékpótlásra sokszor csak nyáron hívják fel a figyelmet, ugyanakkor mindig fontos.

A vízadagoló előnyei nem korlátozódnak a nyári időszakra, hanem egész évben, így télen is megkönnyíti a mindennapokat. Az elegendő mértékű folyadékbevitel az év minden időszakában elengedhetetlen. Az emberi testnek az egész év folyamán szüksége van vízre, hogy biztosítva legyen az optimális működéshez szükséges 70%-os víztartalom. A test folyamatosan veszít folyadékot különféle természetes test funkciók (vizelés, kilégzés izzadás) közben, ennek pótlása érdekében szükséges a folyamatos folyadékbevitel. Talán már sokan tapasztaltátok, ha nem isztok eleget akkor a dehidratáció következtében különféle tünetek jelentkeznek. A száj kiszárad, szomjúság érzés lép fel, fejfájás alakul ki illetve lecsökken a reakcióidő és a koncentrációképesség. Ez nemcsak intenzív edzés közben vagy nagy melegben fordulhat elő.

photographer-562309

A vízadagoló nagy előnye télen, hogy folyamatosan rendelkezésedre áll a hideg és meleg víz egyaránt. Ha kint fúj a téli szél és nem egy hideg ital a legfőbb vágyad, a vízadagolóval azonnal hozzáférhetsz a forró vízhez és készíthetsz egy gőzölgő teát és nem kell hosszú perceket várnod míg megmelegszik.

Forrás: http://blog.clearwater.hu/vizadagolo-elonyei-a-teli-idoszakban/

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.