Női vízilabda: kikapott a Szőnyi úton a Szeged

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szentes_szeged18_gs

Hétvégi második mérkőzését is elvesztette a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem, amely a korábbról bepótolt meccsen a BVSC-vel szemben maradt alul idegenben.

A korábban a szegediek betegsége miatt elhalasztott mérkőzést pótolt egy nappal a Dunaújváros elleni meccs után a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem, amely a BVSCellen idegenben ugrott medencébe vasárnap délután.

Kisteleki Dóra
góljára még ugyan válaszolni tudott Lengyel Anett akcióból, ám ezt három hazai találat követte, így nyolc perc után meglépett a BVSC. A második játékrész nem hozott gólzuhatagot, viszont nem tudott közelebb lépni ellenfeléhez a Szeged, mi több, Bujka Barbara ötöse után csak kettő volt a különbség, de ezt négy zuglói találat követte, így gyakorlatilag az utolsó negyedre eldőlt a meccs, hiszen hatgólos hátrányt kellett volna ledolgoznia Molnár Péter együttesének. A végén már potyogtak a gólok, de a Szegednek nem volt esélye a pontszerzésre, így szombat után vasárnap is vereséget szenvedtek Lengyel Dorottyáék.

Női vízilabda OB I, 2. forduló

BVSC-Zugló Diapolo – Szegedi Vízmű Taylor & Nash Szegedi Egyetem 13-6 (4-1, 1-1, 4-1, 4-3)
Budapest, Szőnyi úti uszoda. Vezette: Birri Gabriella, Marjay Zsolt.
BVSC: Bolonyai – Farkas, Kisteleki 3, Takács 2, Leimeter 3, Máté, Gyöngyössi 1. Csere: Utassy 1, Pócsi 1, Koncz, Tamás, Kele, Varga V. Vezetőedző: Petrovics Mátyás.
Szeged: Tóth E. – Gémes 1, Lengyel A. 1, Kádár, Bujka 2, Pengő, Tóth P. Csere: Lengyel Dor., Miklós 1, Veréb 1, Rudics, Hochmann. Vezetőedző: Molnár Péter.
Emberelőny: 2/9 ill. 2/9.
Ötméteres – ill. 1/1.
Kipontozódott: Takács Orsolya ill. Veréb Alexandra.

Előző sztori

Kiáltványban kérték Székelyföld autonómiáját az őrtüzek mellé gyűlt székelyek

Következő sztori

Labdarúgás: Mészáros Márk szabadrúgásgólja három pontot ért Szolnokon