Sport

Női vízilabda: kikapott a Szőnyi úton a Szeged

Női vízilabda: kikapott a Szőnyi úton a Szeged

2016. október 30., vasárnap
Női vízilabda: kikapott a Szőnyi úton a Szeged
szentes_szeged18_gs

Hétvégi második mérkőzését is elvesztette a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem, amely a korábbról bepótolt meccsen a BVSC-vel szemben maradt alul idegenben.

A korábban a szegediek betegsége miatt elhalasztott mérkőzést pótolt egy nappal a Dunaújváros elleni meccs után a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem, amely a BVSCellen idegenben ugrott medencébe vasárnap délután.

Kisteleki Dóra

góljára még ugyan válaszolni tudott

Lengyel Anett

akcióból, ám ezt három hazai találat követte, így nyolc perc után meglépett a BVSC. A második játékrész nem hozott gólzuhatagot, viszont nem tudott közelebb lépni ellenfeléhez a Szeged, mi több, Bujka Barbara ötöse után csak kettő volt a különbség, de ezt négy zuglói találat követte, így gyakorlatilag az utolsó negyedre eldőlt a meccs, hiszen hatgólos hátrányt kellett volna ledolgoznia Molnár Péter együttesének. A végén már potyogtak a gólok, de a Szegednek nem volt esélye a pontszerzésre, így szombat után vasárnap is vereséget szenvedtek Lengyel Dorottyáék.

Női vízilabda OB I, 2. forduló

BVSC-Zugló Diapolo - Szegedi Vízmű Taylor & Nash Szegedi Egyetem 13-6 (4-1, 1-1, 4-1, 4-3)

Budapest, Szőnyi úti uszoda. Vezette: Birri Gabriella, Marjay Zsolt.

BVSC:

Bolonyai - Farkas, Kisteleki 3, Takács 2, Leimeter 3, Máté, Gyöngyössi 1. Csere: Utassy 1, Pócsi 1, Koncz, Tamás, Kele, Varga V.

Vezetőedző:

Petrovics Mátyás.

Szeged:

Tóth E. - Gémes 1, Lengyel A. 1, Kádár, Bujka 2, Pengő, Tóth P. Csere: Lengyel Dor., Miklós 1, Veréb 1, Rudics, Hochmann.

Vezetőedző:

Molnár Péter.

Emberelőny:

2/9 ill. 2/9.

Ötméteres

- ill. 1/1.

Kipontozódott:

Takács Orsolya ill. Veréb Alexandra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.