Bulvár

Műszaki cikkeket loptak egy vásárhelyi ingatlanból

Műszaki cikkeket loptak egy vásárhelyi ingatlanból

2016. október 21., péntek
Műszaki cikkeket loptak egy vásárhelyi ingatlanból
hmvhely_lopott_muszaki_cikkek

A hódmezővásárhelyi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki két helybéli fiatalt, akik egy lakóházból egyebek mellett televíziót, mobiltelefont, mikrofont és zenelejátszót vittek el - írja a police.hu.

A gyanúsítottak október 20-án hajnalban jutottak be a vásárhelyi ingatlanba. A feltételezett elkövetők a lakóházban kutatást végeztek, onnan mikrofont, LCD televíziót, mobiltelefont, keverőpultot, zenelejátszót, webkamerát és erősítőt tulajdonítottak el. A hódmezővásárhelyi nyomozók a bejelentést követő egy órán belül elfogták a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két helybéli fiatalt. A terhelteknél tartott házkutatáskor a rendőrök az ellopott vagyontárgyakat lefoglalták. A gyanúsítottak kihallgatásuk során elismerték a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését. Ellenük lopás miatt indult eljárás. A nyomozók a lefoglalt műszaki cikkeket visszaadták a tulajdonosoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.