Közélet

Lázár: megfelelő felhatalmazást kapott a kormány

Lázár: megfelelő felhatalmazást kapott a kormány

2016. október 3., hétfő
Lázár: megfelelő felhatalmazást kapott a kormány
Lázár János

A 3,2 millió nem szavazat a kormány számára megfelelő politikai felhatalmazás, hogy meg tudja védeni az országot a bevándorlástól és a betelepítéstől, és meg tudja őrizni a függetlenségét - nyilatkozta Lázár János a makohirado.hu-nak.

A Miniszterelnökséget vezető politikus a portálon hétfőn megjelent interjúban úgy fogalmazott, komoly politikai erőt ad a kormány kezébe a rengeteg nem szavazat, ez nagyon erős felhatalmazás arra, hogy képes legyen folytatni a Brüsszellel szembeni, függetlenségi politikáját és a betelepítés megállítását. Közölte ugyanakkor, hogy nem elégedett, külön végig kell gondolni, miért maradtak távol nem kevesen, valamint beszélt arról, hogy Hódmezővásárhely és Makó térségében az ország 106 választókerülete közül a harmadik legmagasabb volt a részvétel. "Ez nyilván azért történt, mert itt a polgárok fontosnak tartják, hogy felelősséget vállaljanak a saját ügyeikben, döntsenek sorsukról, és képesek, készek a véleményük elmondására is" - hangsúlyozta.

Lázár János

szerint azokban a választókerületekben mentek el sokan szavazni, ahol az emberek beszélnek egymással, és a helyi kormányzati erők és politikusok megszólították a választópolgárokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.