Sport

Kézilabda: továbbra is hibátlan az SZKKSE

Kézilabda: továbbra is hibátlan az SZKKSE

2016. október 3., hétfő
Kézilabda: továbbra is hibátlan az SZKKSE
IMG_3513

Magabiztos győzelmet aratott a PC-Trade Szeged KKSE a Nyíradony otthonában, ezzel Bakó Botond együttese negyedik bajnokiján negyedik sikerét aratta.

A mellrák elleni világnap, valamint az októberi kampány okán rózsaszín mezbe öltözött PC-Trade Szeged KKSE hamar eldöntötte az érdemi kérdést Nyíradonyban: a szünetre már kétszer annyi gólt szereztek Aron Andreáék, mint ellenfelük. A felnőttek között két debütáló fiatallal felálló SZKKSE végül magabiztos, 14 gólos sikert aratott, így negyedik bajnokiját is megnyerte. Bakó Botond tanítványaira egy hetes szünetet követően október 15-én a szintén négy meccsen négy sikert aratott Kecskemét vár az újszegedi sportcsarnokban.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport, 4. forduló

Nyíradony VVTK - PC-Trade Szeged KKSE 18-32 (8-16)

Nyíradony, Harang Imre Rendezvénycsarnok. Vezette: Szakállas Alex, Varasdi Levente Zoltán.

PC-Trade Szeged KKSE:

Dobó Mónika - Szepesi Ivett 6, Barna Éva 2, Homoki Regina 3, Valovics Nóra 5, Zsilák Katica 4, Mikó Gréta 1, Bárány Kriszta. Cs: Aron Andrea 5, Berta Niki 1, Veress Zsuzsa, Kaposvári Anita 1, Szűcs Debóra, Csáki Zsófia 1, Szabó Janka 3, Hanczvikkel Zsanett.

Edző:

Bakó Botond. Bakó Botond:

"Két játékosunk, Lovistyék Kitti és Kuti Szandra kisebb sérülés miatt kimaradt a keretből, helyettük a két fiatal, Csáki Zsófi és Szűcs Debi kaptott lehetőséget. Tompábban játszottunk, mint múlt héten az Eger ellen, de így is irányítottuk a mérkőzést. A kapusteljesítmény és a védelem jó volt, támadásban viszont a helyzetkihasználás elmaradt a jótól. 15 percenként sort cseréltük és az utolsó 8 percben a két fiatal is bemutatkozott a felnőtt bajnokságban, ami a csapat erejét jól tükrözi."

A juniorok mérkőzésén:

Nyíradony VVTK - Szeged KKSE 14-34 (4-16)

Szeged KKSE:

MÁTÉ-TÓTH (kapus), MOLNÁR 3/1, SZEPESI 4/1, CSÁKI 7/1, SZŰCS 7, Szécsi 1, Fehér 2.

Csere:

Jakab (kapus), Koltai 4/1 Farkasinszki 2, Miklós 1, Sánta 2, Sobester 1.

Edző:

Baunok Bernadett. Baunok Bernadett:

"Nagyszerű hozzáállással kezdtük a mérkőzést. Örülök, hogy a nagyon fiatal játékosaink is éltek a kapott lehetőséggel, ez a jövőre nézve biztató."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.