Sport

Kézilabda: nehezen hozta a kötelezőt az FKSE Algyő

Kézilabda: nehezen hozta a kötelezőt az FKSE Algyő

2016. október 2., vasárnap
Kézilabda: nehezen hozta a kötelezőt az FKSE Algyő
kezilabda_szs

A vártnál nehezebben hozta a Szigetszentmiklós elleni mérkőzést a ContiTech FKSE Algyő, amely végül négygólos sikert aratott az NB I/B negyedik fordulójában.

Nehezen lendült játékba a ContiTech-FKSE Algyő a Szigetszentmiklós ellen - a kapuból sem érkezett ezúttal támogatás, így a szünetben egy góllal vezettek a vendégek. A szünet után aztán összekapta magát a címvédő, és ha nem is lehengerlő játékkal, de meg tudta nyerni a mérkőzést, így továbbra is hibátlan mérleggel áll a bajnokságban.

Dankó Ervin

tanítványai a következő fordulóban október nyolcadikán a Törökszentmiklósi Székács vendégei lesznek.

Férfi kézilabda NB I/B, Keleti csoport, 4. forduló

Contitech FKSE-Algyő- Szigetszentmiklósi KSK 34-30 (17-18)

Algyő, 200 néző, vezette: Altmár, Horváth.

FKSE:

Stavri-Béleczki, SIMON 6, VADKERTI 2, GAZSÓ 3, VALACZKAI 9, Tóth 3. Csere: Gera, Deák (kapusok) Raffai, TEIMEL 4, Velky 4/4, Ambrus 1, DÖME 2, Kocsis.

Vezetőedző:

Dankó Ervin.

Kiállítások:

8 ill. 8 perc.

Hétméteresek:

4/4 ill. 3/2. Dankó Ervin:

"Mint ahogy számítottunk rá, mindig a kötelezőt a legnehezebb behúzni. Nem megfelelő hőfokon kezdtük a meccset, és ebből jól építkezett az ellenfelünk. De a szívünk a helyén volt és meg tudtuk fordítani a meccs menetét a második félidő elején, s ha nehezen is, de nyertünk."

A juniorok mérkőzésén:

ContiTech-FKSE Algyő - Szigetszentmiklósi KSK 38-27 (22-12)

Női kézilabda NB II Dél-keleti csoport, 3. forduló:

Elvesztette a Szarvas elleni rangadót az FKSE Algyő női együttese: ugyan kilenc perccel a vége előtt még vezettek Arany Zoltán lányai, de a hajrában többet hibáztak ellenfelüknél, így végül egy góllal alulmaradtak.

FKSE-Algyő- Szarvasi NKK 33-34 (18-20)

Algyő 200 néző, vezette Hovány, Ubornyák.

FKSE:

Almási- Gombos 2, Dávid Zs. 4, Dankó 3, Vér 1, TÓTH 9, Réti. Csere: Dávid D. (kapus), GERCSÓ 6, CSÁNYI 5/4, Alföldi 1, Reigl 1, Fejes 1, Miklós, Draxler.

Edző:

Arany Zoltán.

Kiállítások:

6 ill. 10 perc.

Hétméteresek:

4/4 ill. 6/5. Arany Zoltán:

"Csalódott az egész csapat és természetesen én is. A meccset az első félidőben veszítettük el, bántóan sok volt a húsz kapott gól. Most van egy hét szünetünk, amikor rendbe tesszük a lelkünket és Lajosmizsén megpróbáljuk kijavítani a mai hibánkat és visszaszerezzük az elveszített két pontot."

A juniorok mérkőzésén:

FKSE Algyő - Szarvasi NKK 29-9 (15-6)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.