Kézilabda: hatodjára nyert az Algyő

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

kezilabda_szs

Nyírbátorban sem botlott a ContiTech FKSE Algyő, amely hatodik mérkőzésén hatodik sikerét is behúzta az idei bajnokságban.

Bő negyed órán keresztül felváltva estek a gólok a ContiTech FKSE Algyő nyírbátori meccsén, többnyire a hazaiak voltak előnyben, de a játékrész második félideje jobban sikerült az algyőiek számára, így négy perccel a szünet előtt először vezetett kettővel Dankó Ervin együttese, amit a pihenőre további hárommal tudott megtoldani. A szünetet követően a lerohanások is ültek Vadkerti Attiláéktól, így mintegy negyed óra elteltével már tízzel vezettek, és végül simán nyerték meg hatodik mérkőzésüket.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 6. forduló

VVK Nyírbátor-ContiTech FKSE Algyő 28-40 (13-18)
Nyírbátor 70 néző, vezette: Bujdosó, Mihály.
FKSE: Kiss O.- Béleczki 5, SIMON 5, Valaczkai, Vadkerti, Raffai SZÉLPÁL 5. Csere: Gera (kapus) GAZSÓ 3, Teimel 4, Molnár 2, DÖME 5, VELKY 7/4, Tóth 1, Ambrus 1. Edző: Dankó Ervin.
Kiállítások: 2 ill. 2 perc.
Hétméteresek: 1/0 ill. 4/4.

Dankó Ervin: “A terveinket megvalósítottuk. Ültek a lerohanásaink. A védekezésünk hagyott kívánni valót maga után, de tudjuk, nehezebb ellenfél ellen jobban védekezünk. Játékosaim ismét kitettek magukért, mindenki lehetőséget kapott és éltek is vele.”

A juniorok mérkőzésén

VVK Nyírbátor – ContiTech FKSE Algyő 22-55 (7-24)
Az algyői gólszerzők: Kocsárdi és Petrás 11-11, Szőnyi 10, Engi 9, Szécsi, Tóth és Varga 3-3, Kollár és Miklós 2-2 Dani (kapus) 1.

Előző sztori

Sikeres volt a “Földet a gazdáknak” program, minden harmadik jogosult földhöz jutott

Következő sztori

Fontos az antibiotikumok célzott használata