Sport

Kézilabda: hatodjára nyert az Algyő

Kézilabda: hatodjára nyert az Algyő

2016. október 16., vasárnap
Kézilabda: hatodjára nyert az Algyő
kezilabda_szs

Nyírbátorban sem botlott a ContiTech FKSE Algyő, amely hatodik mérkőzésén hatodik sikerét is behúzta az idei bajnokságban.

Bő negyed órán keresztül felváltva estek a gólok a ContiTech FKSE Algyő nyírbátori meccsén, többnyire a hazaiak voltak előnyben, de a játékrész második félideje jobban sikerült az algyőiek számára, így négy perccel a szünet előtt először vezetett kettővel

Dankó Ervin

együttese, amit a pihenőre további hárommal tudott megtoldani. A szünetet követően a lerohanások is ültek Vadkerti Attiláéktól, így mintegy negyed óra elteltével már tízzel vezettek, és végül simán nyerték meg hatodik mérkőzésüket.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 6. forduló

VVK Nyírbátor-ContiTech FKSE Algyő 28-40 (13-18)

Nyírbátor 70 néző, vezette: Bujdosó, Mihály.

FKSE:

Kiss O.- Béleczki 5, SIMON 5, Valaczkai, Vadkerti, Raffai SZÉLPÁL 5. Csere: Gera (kapus) GAZSÓ 3, Teimel 4, Molnár 2, DÖME 5, VELKY 7/4, Tóth 1, Ambrus 1.

Edző:

Dankó Ervin.

Kiállítások:

2 ill. 2 perc.

Hétméteresek:

1/0 ill. 4/4. Dankó Ervin:

"A terveinket megvalósítottuk. Ültek a lerohanásaink. A védekezésünk hagyott kívánni valót maga után, de tudjuk, nehezebb ellenfél ellen jobban védekezünk. Játékosaim ismét kitettek magukért, mindenki lehetőséget kapott és éltek is vele."

A juniorok mérkőzésén

VVK Nyírbátor - ContiTech FKSE Algyő 22-55 (7-24)

Az algyői gólszerzők: Kocsárdi és Petrás 11-11, Szőnyi 10, Engi 9, Szécsi, Tóth és Varga 3-3, Kollár és Miklós 2-2 Dani (kapus) 1.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.