Szórakozás

Irodalmi teaházzal bővülnek a Tarjáni Kulturális Programok

Irodalmi teaházzal bővülnek a Tarjáni Kulturális Programok

2016. október 25., kedd
Irodalmi teaházzal bővülnek a Tarjáni Kulturális Programok
irodalmi teaház

Szerdán folytatódnak a Tarjáni Kulturális Programok a Csongor téri Kulturális és Közösségi Központban. A Retro Filmklub után Irodalmi teaház néven indul sorozat. A cél, hogy az érdeklődők számára változatosabb szabadidős programokat kínáljon a közösségi ház.

Az Irodalmi teaház első alkalommal most szerdán 17 órakor kezdődik.

Hajdrik József

poéta és barátai a népi gyógyításról és gyógymódokról tartanak vidám felolvasó estet. Hajdrik József 1951-ben született Törökszentmiklóson, hat éve él Szegeden. Nyolc antológiakötetet jelentetett már meg, számos irodalmi szervezetnek, így a Dél-Alföldi Művész Körnek a tagja, szerkesztett irodalmi lapokat, versei több fórumon is rendre megjelennek. Már Szegeden jelent meg Verébmosoly című verseskötete 2013-ban. Kedvcsinálónak álljon itt tőle néhány rövid költemény A Tisza illata című antológiakötetből.

Öt évszak

Tavasz Kristály csönd hangját Az olvadás tépi szép Fogyó jégcsap – csöpp! Nyár Szénaillat nyár Tobzódás fénylő vágya Önző ragyogás Ősz Rozsdás levelek Az elmúlt szerelmek Sárba taposva Tél Hópihe táncol Te is örvendj, vándor, mert Nem látod jövőd Új tavasz Rügyből pattanó Kél új illatvarázsló Hímezz szép ruhát

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.