/

Három balesethez riasztották a katasztrófavédőket hétfőn

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az M43-as és az M5-ös autópályán is műszaki mentéseket végeztek a tűzoltók – közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó hétfőn reggel az M43-as autópálya 19-es kilométerszelvényében, Nagylak közelében. A katasztrófavédelem szegedi hivatásos egysége érkezett a helyszínre. A tűzoltók áramtalanították a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt. Az autó sofőrje könnyű sérüléseket szenvedett.

Villanyoszlopnak hajtott egy kisbusz hétfőn este Szeged-Tápén, a Budai Nagy Antal utcában. A sofőr a roncsok közé szorult, a hivatásos tűzoltók feszítővágó-berendezés segítségével emelték ki a járműből. A baleset következtében a távtartó oszlop súlyosan károsodott, a tűzoltók az áramszolgáltató szakembereit is értesítették. A környéken a kora reggeli órákig több mint ezerötszáz fogyasztói helyen volt fennakadás az áramszolgáltatásban.

Árokba borult egy személyautó hétfő éjjel az M5-ös autópálya 149-es kilométerszelvényében, Kistelek közelében. A kisteleki katasztrófavédelmi őrs és a szegedi hivatásos tűzoltó-parancsnokság hivatásos egységei érkeztek a helyszínre. A tűzoltók áramtalanították a járművet, majd biztosították a baleset helyszínét. Egy ember sérült meg, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Előző sztori

Börtönből zsaroló elítéltek ellen emeltek vádat

Következő sztori

Körözött Ford Röszkén