/

Gyorsított eljárásban bíróság előtt az ittas sértettet kifosztó szegvári férfi

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szentesi Járási Ügyészség gyorsított eljárás keretében bíróság elé állította azt a szegvári férfit, aki egy alvó sértettet károsított meg – közölte a Csongrád Megyei Főügyészség.

A vádirat szerint vádlott szeptember 16-án a délelőtti órákban megjelent egy szegvári lakóház udvarán, ahol egy az ittas állapota miatt alvó helybeli sértettől eltulajdonított egy 200.000. Ft. értékű fűkaszát, úgy hogy az alvó sértett testén levő hevedert elvágta.

Vádlott cselekményével mintegy 215.000. Ft. kárt okozott, amelyből 200.000. Ft. megtérült, mivel 4 nap múlva a rendőrség a vádlottnál tartott házkutatás során azt lefoglalta.

A gyanúsítottkénti kihallgatástól számított 30 napon belül az ügyészség vádlottat gyorsított eljárás keretében bíróság elé állította. A Szentesi Járásbíróság vádlottat a váddal egyezően bűnösnek mondta ki kifosztás bűntettében és őt 300 óra közérdekű munkára ítélte. Az ítélet jogerős.

Default thumbnail
Előző sztori

Október közepétől ismét elindul PénzSztár Pénzügyi-Gazdasági Verseny

Default thumbnail
Következő sztori

Fizikai felmérő Csongrádban + VIDEÓ

Legutóbbi hasonló cikkek