Gázolás miatt 20-50 perces késésekre számíthatnak a vonattal utazók a szegedi vonalon (FRISSÍTVE)

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

mav_informacios_tabla_vonatkeses_gs

Halálos gázolás történt a Kecskemét-Kiskunfélegyháza vasútvonalon, Városföldnél kedden délután – közölte a megyei katasztrófavédelem.

Az elgázolt férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A vonaton utazók közül senki nem sérült meg.

A Mávinform tájékoztatása szerint a hatósági helyszínelés idejére Városföld és Kiskunfélegyháza között a vágányokat lezárták. A balesetben érintett vonat mintegy harminc utasát vonatpótló autóbuszok szállítják majd tovább. A vonalon utazóknak 20-50 perces késésekkel kell számolniuk.

FRISSÍTÉS: Újra járnak a vonatok Városföld és Kiskunfélegyháza között, ahol korábban halálra gázolt egy férfit a vonat – tájékoztatta a Mávinform kedd délután az MTI-t.

Közölték: várhatóan késő délutánra áll helyre a menetrend szerinti közlekedés a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon.

A vasúttársaság korábbi tájékoztatása szerint az elgázolt férfi a helyszínen életét vesztette, a vonaton senki nem sérült meg. A helyszínelés idejére lezárták a vágányokat, emiatt a vonalon utazóknak 20-50 perces késésekkel kellett számolniuk.

Előző sztori

Az M5-ös autópálya mellett termesztett kendert egy férfi

Következő sztori

Szülők is támogatták a 90 éves Petőfi-iskola nyelvi tantermét + FOTÓK