Futsal: nem számított a hajrá az SZTE EHÖK SE-nek

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szte_ehok-kecskemet027kf

Magabiztosan hozta az Újpest elleni bajnokiját az SZTE EHÖK SE, amely ezzel első győzelmét ünnepelhette az idei bajnokságban.

Korán magához ragadta a kezdeményezést az SZTE EHÖK SE az első idegenbeli, Budakalászon lejátszott bajnokiján: Brinszky Adrián együttese a második percben már kétgólos előnyre tett szert, amit a szünetig meg is tudott duplázni. A fordulást követően sem lassítottak Dürgő Péterék, akik 9-0-s vezetésüknél kapituláltak először, és ugyan a végére kicsit kiengedtek, de a győzelmük egy pillanatig sem forgott veszélyben. Ez volt az SZTE EHÖK SE első győzelme az idei bajnokságban, így két mérkőzést követően három ponttal áll a bajnokságban a Tisza-parti együttes.

Az SZTE EHÖK SE legközelebb jövő hétfőn 19 órától a Dunakeszi Kinizsit fogadja az újszegedi sportcsarnokban.

Férfi futsal NB II Közép-keleti csoport, 3. forduló

Újpesti TE – SZTE EHÖK SE 4-10 (0-4)
Budakalász, MegAréna. Vezette: Juhász Dávid, Hamza Róbert (Dobó Gábor)
Újpest: Vaszkó – Berta, Cseh, Juhász, Gerhardt. Csere: Mayer, Szabó V., Vagyóczky, Seres. Vezetőedző: Farkas Sándor.
SZTE EHÖK SE: Vasas – Deák, Popovics, Csamangó, Dürgő. Csere: Szabó M. (kapus), Kántor, Brinszky, Kiss-Kása, Csanády, Rádi. Játékos-edző: Brinszky Adrián.
Gól: Cseh (34′), Gerhardt (38′), Juhász (39′, 40′) ill. Popovics (2′), Csamangó (2′), Kántor (9′, 21′), Deák (14′, 28′), Csanády (23′), Dürgő (27′, 30′), Csamangó (35′).

Előző sztori

Kosárlabda: idén ismét megpróbálja a bravúrt a Szedeák

Default thumbnail
Következő sztori

Hencz Péter: Isten kis szegénye, Assisi Szent Ferenc

Legutóbbi hasonló cikkek